A Jane Goodall Tanösvény átadása

2018.április 15-én 10 órakor kerül átadásra a Jane Goodall Tanösvény, ami a II. kerületi Vöröskővár védett élővilágát mutatja be.

A Magyar Madártani Egyesület Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztályával, és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságával közösen megálmodott, közösségi adományozásból, valamint a II. kerületi Önkormányzat, és a Minden Doboz Visszajár környezetvédelmi program támogatásával létrehozott bemutatóhely közelebb hozza majd az itt élő emberi közösség számára a terület természeti értékeit.

“Reméljük és hisszük, hogy ez a 6 táblából álló, 1 kilométeres tanösvény segíti majd a kaszpi haragossiklók, a közönséges ürgék és a többi védett élőlény hosszútávú fennmaradását, a környéken lévő, és később a távolabbi tanintézmények pedig itt fogják tartani a környezeti nevelési tanóráikat, valamint hogy összefogva a helyi lakossággal és a diákokkal sikerül megőrizni a jövő generációinak ezt az apró, csodálatos, elszigetelt élőhelyet.”

Részletek az esemény Facebook oldalán:
www.facebook.com/events/232136670665896/

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások