Üzenet a kórházból

Sziasztok!

Ez az utolsó írásom a bébi születése előtt! Gondoltam, megosztom veletek az utolsó perceket, órákat, amelyek még hátra vannak.

Hatalmas az izgalom! Kicsi félelem is van bennem, nyilván, az ismeretlentől. Rengetegszer feküdtem már sebész kése alá, de ez bizonyára egy merőkben örömtelibb beavatkozás lesz. Hiszen már most nagy a boldogság a szívünkben, hogy hamarosan már hárman leszünk! Már csak ez lebeg a szemünk előtt…

A balesetem, az orvosi előzmények miatt így is nagy volt a valószínűsége annak, hogy tervezett császárral szülök, mert nem szeretnénk kockáztatni,de a régi leleteim, amiket most előkerestem, mindezt meg is erősítették. Úgyhogy ma már itt vagyok a kórházban, és a kiírt időpont előtt 6 nappal meg fog születni a mi kicsi szerelmünk! Nagyon-nagyon izgatottak vagyunk!!!

Tegnap este még ablakot pucoltam a kicsi szobájában, Balázs festett,parkettázott…stb. Hihetetlen, hogy elkészültünk! Bár a bútorok még nincsenek összeszerelve, és még mindig van pár dolog, ami nincs a helyén,de mire haza érkezünk, Bazsa mindent el fog intézni. Fura, hogy ma fekszem le utoljára nagy hassal. Holnaptól külön válunk! Jó volt megélni minden pillanatát ennek az időszaknak, és azt gondolom bármi “szenvedés” és fájdalom is várjon rám, már most megérte!

Nagyon várom már, hogy lássam,hogy halljam, ahogy felsír. A császárba csak egy dolgot sajnálok, hogy nem láthatom a szerelmem, ahogy megpillantja, és a kezébe veszi szerelmünk gyümölcsét. Szívesen láttam volna az arcát! De bízom benne, illetve TUDOM, hogy ugyanazok az érzések fogják a hatalmába keríteni, mint engem!

Nem rég ment el tőlem a kórházból, és nagyon megölelgetett… Édi volt nagyon!  Számíthattam rá mindvégig. Nagyon sokat segített abban, hogy szép legyen számomra minden pillanata a terhességemnek! Hálás vagyok a sorsnak, hogy Ő a gyermekem apukája!!

Szóval, itt a “vége” fuss el vége… De jó hír, hogy nem tűnök el! Folyt. Köv. De természetesen már ketten jelentkezünk, és beszámolok nektek a szülés élményeiről,  a gyermekünkről, a szobájáról,a hazamenetelről… Mindenről.

Millió puszi mindenkinek, kitartás a kismamáknak,és azoknak is, akik még csak tervezik! Egyben már biztos vagyok, ez a világ legcsodálatosabb élménye, és a legszebb 9hónapja az életben!

Hamarosan “találkozunk”!

Puszi

Judy

 

 

Hozzászólások