Anyák napi ötletek az utolsó pillanatban

Felnőtt fiúknak és lányoknak, saját édesanyjuk ünneplésére
– Ami mindig bejön: hívd fel, beszélj meg vele találkozót, és sétáljatok egy jót a kedvenc helyén. Az anyák talán a beszélgetéseknek örülnek a legjobban. A végén megkoronázhatjátok egy kávéval vagy egy könnyű vacsorával.
– Állíts össze neki vetítést az elmúlt év legjobb családi fotóiból. Lehetőleg olyanokat válassz, amelyeken ő is szerepel!
– Tartsatok anyák napi kerti partit a testvérekkel, sógorokkal, még gyermektelen sógornőkkel együtt. A lényeg, hogy most ne az anyák legyenek a szakácsok, a mosogatólányok és az anyagbeszerzők, romeltakarítók egy személyben. Nincs szükség feltétlenül többfogásos menüre. Megteszi egy bográcsban készült paprikás krumpli is!
– Játsszatok egy jót együtt. Mondd azt a meghívottaknak, hogymindenki tele zsebekkel jöjjön. Aztán üljétek körbe az asztalt, mindenki becsukja a szemét, és kiteszi középre, ami a zsebében van. Indulhat a találgatás, melyik tárgy kitől érkezett, és miért. Ugyanezt kézitáskával is el lehet játszani. ,eg lehet ismerni az anyák táskáinak, zsebeinek tartalmát:))?
– Éppen anyák napjára való társasjáték a Dixit. Ha nektek nincs, talán valamelyik barátodtól el tudod kérni egy napra. Igazán megéri, generációkat összekötő, izgalmas játék, melynek nagyon egyszerűek a szabályai. és talán hatalmas meglepetések érhetnek, mire gondol egy-egy képet megpillantva édesanyád.

Ifjú apáknak, a gyerekkel együttműködve
– A klasszikus: lepjétek meg egy finom és könnyű reggelivel az ágyban, vagy ha szépen mosolyog a nap, akkor a teraszon.
– Ez igényel egy kis előkészületet, az ajándékot ugyanis el kell ásni egy biztos helyen, és megjelölni valahogy. Aztán menjetek el együtt kirándulni, és hívjátok fel figyelmét a különös jelekre, amelyek egy bizonyos irányba mutatnak… hatalmas meglepetés lesz, amikor a megjelölt helyhez érkezve kicsi ásót adtok a kezébe!
– Rendezzetek neki rögtönzött táncmulatságot a kedvenc zenéjére! Adjatok elő egy pörgős számot együtt!
– Rejtsetek el szépen becsomagolt meglepetést a papucsába (gyöngyökből fűzött karkötő, nyaklánc, mozijegy, színházjegy, koncertjegy estére kettőtöknek).
– Lepd meg egy házi készítésű utalvánnyal, amit a kedvenc boltjában válthat be, például erre a praktikus övtáskára.
– Induljatok el kirándulni titkos úticélt emlegetve. A végén ebédeljetek meg együtt egy hangulatos, erdei vendéglőben. Ez például semmi extra, de a hangulat és a konyha jó. Az a fő, hogy nem neki kell főznie.
– Lepd meg egy ajándék nevezéssel egy neki való futóversenyre. Az ajándékhoz természetszerűleg hozzá tartoznak a felkészüléshez szükséges ajándék edzés órák is:) Ugyanilyen remek ötlet egy aerobic bérlet, hasonló feltételekkel, ami az edzésre fordított órákat illeti:)))

Hozzászólások