Fizess elő egy évre a HelloBaby! magazinra!
így a hat lapszámért 3570 Ft helyett csak 2970 Ft-ot kell fizetned!

Tiéd lehet a képen látható csinos kis tárolódoboz, ha most fizetsz elő a HelloBaby! magazinra kedvezményes áron egy évre. Ebben a kényelmesen hordozható kosárkában minden elfér, ami a tisztába rakáshoz kell. Egy mozdulattal átteheted egyik szobából a másikba, hogy mindig ott legyen, ahol szükséged van rá. Az ajándékért személyesen kell befáradnod a szerkesztőségbe (V. ker. Madách Imre út 13-14.).

A HelloBaby! magazin immár hetedik éve Magyarország egyetlen olyan prémium minőségű életmódmagazinja, amely segít a babatervezésben, a várandósságra való felkészülésben.

Kéthavonta közel 90 oldalon azokhoz szólunk, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról. Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, friss és hasznos információkat közlünk a szülésről, a szülés tervezéséről, a magyarországi kórházi viszonyokról. Segítünk a baba táplálásában, a gondos babaápolásban, és rengeteg tippet adunk ahhoz, hogy a gyerekkel töltött napok élvezetesek és tartalmasak legyenek.

A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak! Látogass el honlapunkra, a www.hellobaby.hu-ra és csatlakozz Facebook oldalunk kedvelőihez, hogy igazán naprakész lehess babás hírekből! Itt korábbi cikkeinket is megtalálod.

Melyik lehetőség érdekel?

HelloBaby! magazin éves előfizetés 2970 Ft
Baba Napló 3990 Ft – ha babát vársz, nélkülözhetetlen és hasznos kiadvány
HelloBaby! magazin éves előfizetés + Baba Napló együtt 7560 Ft helyett 5990 Ft

Név *

Telefonszám *

Cím *

Email cím *

Kuponkód

HelloBaby! magazin elektronikus formájának megvásárlása
30 százalék kedvezménnyel, számonként 395 Ft-ért:
http://www.dimag.hu/magazin/HelloBaby

Ne maradj ki belőle, hogy képben maradj!
Fizesd elő MOST!

Az előfizetés ára tartalmazza az ÁFA-t és a postaköltséget is.
Fizetés megrendelés után átutalással, postai csekken vagy bankkártyával.

Kérdés estén írj a terjesztes@amedia.hu címre.

Lapozz bele legfrissebb lapszámunkba!