Fizess elő egy évre a HelloBaby! magazinra!
így a hat lapszámért 3570 Ft helyett csak 2970 Ft-ot kell fizetned!
Ha elég gyors vagy, az első 30 előfizető egyikeként most LEGO® DUPLO® Kreatív hernyót kapsz ajándékba.*

A LEGO® DUPLO® Kreatív Hernyója kitűnően variálható, sokféleképpen összeilleszthető elemeket tartalmaz, és a lehető legjobb választás akkor, ha már meglevő készlet kiegészítéseként vagy éppen megalapozásaként fogjuk használni. Fejleszti a kreativitást és a kézügyességet, hosszú távon leköti az építőjátékokkal éppen ismerkedő kicsik figyelmét.

*Az első 30 előfizetéshez 1 db doboz jár ajándékba, ami személyesen vehető át a budapesti címünkön: 1075 Madách Imre út 13-14. Igény esetén postázni is tudjuk, melynek költsége az előfizetőt terheli.

A HelloBaby! magazin immár hetedik éve Magyarország egyetlen olyan prémium minőségű életmódmagazinja, amely segít a babatervezésben, a várandósságra való felkészülésben.

Kéthavonta közel 90 oldalon azokhoz szólunk, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról. Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, friss és hasznos információkat közlünk a szülésről, a szülés tervezéséről, a magyarországi kórházi viszonyokról. Segítünk a baba táplálásában, a gondos babaápolásban, és rengeteg tippet adunk ahhoz, hogy a gyerekkel töltött napok élvezetesek és tartalmasak legyenek.

A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak! Látogass el honlapunkra, a www.hellobaby.hu-ra és csatlakozz Facebook oldalunk kedvelőihez, hogy igazán naprakész lehess babás hírekből! Itt korábbi cikkeinket is megtalálod.

Melyik lehetőség érdekel?

HelloBaby! magazin éves előfizetés 2970 Ft
Baba Napló 3990 Ft – ha babát vársz, nélkülözhetetlen és hasznos kiadvány
HelloBaby! magazin éves előfizetés + Baba Napló együtt 7560 Ft helyett 5990 Ft
Mami Info 1790 Ft

Név *

Telefonszám *

Cím *

Email cím *

Kuponkód

HelloBaby! magazin elektronikus formájának megvásárlása
30 százalék kedvezménnyel, számonként 395 Ft-ért:
http://www.dimag.hu/magazin/HelloBaby

Ne maradj ki belőle, hogy képben maradj!
Fizesd elő MOST!

Az előfizetés ára tartalmazza az ÁFA-t és a postaköltséget is.
Fizetés megrendelés után átutalással, postai csekken vagy bankkártyával.

Kérdés estén írj a terjesztes@businesspublishing.hu címre.

Lapozz bele legfrissebb lapszámunkba!