A 2018-as adatvédelmi törvény változások miatt (GDPR) a HelloBaby! magazin a továbbiakban csak akkor küldhet számodra hírlevelet, ha újból leadod, megerősíted számunkra a regisztrációdat! Ahhoz, hogy ez Neked ne okozzon problémát, csupán az alábbi adatodat kell megadnod (név, e-mail cím).

Megerősítem a HelloBaby! magazin hírlevél feliratkozásom
Megismertem és elfogadom a HelloBaby! magazin adatkezelési szabályzatát

Név *

Email *

Fizess elő egy évre a HelloBaby! magazin
6 lapszámára + 4 különszámára
és 5950 Ft helyett csak 4950 Ft-ot kell fizetned!

A HelloBaby! magazin immár kilencedik éve Magyarország egyetlen olyan prémium minőségű életmódmagazinja, amely segít a babatervezésben, a várandósságra való felkészülésben.

Kéthavonta közel 90 oldalon azokhoz szólunk, akik készen állnak a nagy kalandra, s szeretnének többet tudni a családtervezésről, a fogamzásról, babázásról. Olvasóinkat végigkísérjük a várandósság 9 hónapján, friss és hasznos információkat közlünk a szülésről, a szülés tervezéséről, a magyarországi kórházi viszonyokról. Segítünk a baba táplálásában, a gondos babaápolásban, és rengeteg tippet adunk ahhoz, hogy a gyerekkel töltött napok élvezetesek és tartalmasak legyenek.

A HelloBaby! közösség tagjai a gyermekvállalás gondolatától a kisgyermekkorig minden minőségi információhoz időben hozzájuthatnak! Látogass el honlapunkra, a www.hellobaby.hu-ra és csatlakozz Facebook oldalunk kedvelőihez, hogy igazán naprakész lehess babás hírekből! Itt korábbi cikkeinket is megtalálod.

Előfizetési ajánlataink:

HelloBaby! magazin éves előfizetés 6 lapszám + 4 különszám 4950 Ft
HelloBaby! magazin éves előfizetés 2970 Ft
Baba Napló 3990 Ft – ha babát vársz, nélkülözhetetlen és hasznos kiadvány
HelloBaby! magazin éves előfizetés + Baba Napló együtt 7560 Ft helyett 5990 Ft
Mami Info 1790 Ft
Családi Barangoló 595 Ft
Lányok és Fiúk Különszám 595 Ft


Megismertem és elfogadom a HelloBaby! magazin adatkezelési szabályzatát

Név *

Telefonszám *

Cím *

Email cím *

Kuponkód

HelloBaby! magazin elektronikus formájának megvásárlása 30 százalék kedvezménnyel, számonként 395 Ft-ért:
http://www.dimag.hu/magazin/HelloBaby

Az előfizetés ára tartalmazza az ÁFA-t és a postaköltséget is. Fizetés megrendelés után átutalással, postai csekken vagy bankkártyával. Kérdés estén írj a terjesztes@businesspublishing.hu címre.

Lapozz bele legfrissebb lapszámunkba!