Lombikos hírességek

A sztárvilágban korántsem olyan ritka, hogy termékenységi problémák nehezítik a szülővé válást. Ebben sokszor a viszonylag későinek számító gyerekvállalás, a zaklatott életmód, a magánéleti, párkapcsolati kérdések kuszasága is fontos szerepet játszik. Még elképzelni is nehéz, milyen lehet örökös reflektorfényben állva elviselni a termékenységi kezelések kálváriáját – a közönségnek pedig mindig a mosolygós, tiptop, trendi sztár arcot mutatni.

Jaime King és családja

A kétgyermekes színésznő – modell 2014-ben az Instagramon vallott arról az útról, melyet anyaként megtett:

“Minden vívódó anyának és nőnek üzenem, akik azt gondolják, egyedül vannak a küzdelmeikkel: Íme a saját harcom története kisfiam fogantatásáig és azután. Nyolc év fájdalom, diagnosztizálatlan PCOS, és endometriózis, kilenc orvos, míg Dr. Randy Harris végre kimondta a diagnózist, és megmentette az életemet, ami veszélybekerült egy méhen kívüli terhesség miatt. 26 inszemináció, 5 sikertelen lombik, 4 évnyi próbálkozás 26 óra kemény vajúdás, terhességi toxémia, tejtermelési nehézségek, fájdalmas mellgyulladás, csillapíthatatlan sírásrohamok minden egyes szoptatásnál. A szülés előtti napig dolgoztam, és 6 héttel szülés után vissza is tértem a munkába, mert attól féltem, hogy máskülönben cserben hagynék másokat.”

Megjelent a HelloBaby! magazin 2017. június-júliusi számában.

HelloBaby! magazin Lombikos hírességek összeállításában többek között olvashatsz Emma Thompson, Brooke Shields, Nicole Kidman, Celine Dion, Mariah Carey és Courteney Cox történetéről is.

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa őket!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások