Lombikos hírességek

A sztárvilágban korántsem olyan ritka, hogy termékenységi problémák nehezítik a szülővé válást. Ebben sokszor a viszonylag későinek számító gyerekvállalás, a zaklatott életmód, a magánéleti, párkapcsolati kérdések kuszasága is fontos szerepet játszik. Még elképzelni is nehéz, milyen lehet örökös reflektorfényben állva elviselni a termékenységi kezelések kálváriáját – a közönségnek pedig mindig a mosolygós, tiptop, trendi sztár arcot mutatni.

Courteney Cox és kislánya

A Jóbarátok vicces jelenetein kacarászó gyanútlan néző nem is sejtheti, mennyi szomorúság és fájdalom rejtőzik a mindig vidám Monicát alakító Courtney Cox szívében. A szép színésznő ugyan saját bevallása szerint bár minden alkalommal könnyedén megfogant, mégis sorra veszítette el várva várt babáit. Végül kiderült, hogy vérében egy ritka ellenanyag akadályozta meg a terhességek sikeres kihordását.
13 éves Coco Riley nevű kislánya a harmadik lombik próbálkozásból született.

Megjelent a HelloBaby! magazin 2017. június-júliusi számában.

HelloBaby! magazin Lombikos hírességek összeállításában többek között olvashatsz Emma Thompson, Brooke Shields, Nicole Kidman, Celine Dion, Mariah Carey és Jaime King történetéről is.

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa őket!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások