Lombikos hírességek

A sztárvilágban korántsem olyan ritka, hogy termékenységi problémák nehezítik a szülővé válást. Ebben sokszor a viszonylag későinek számító gyerekvállalás, a zaklatott életmód, a magánéleti, párkapcsolati kérdések kuszasága is fontos szerepet játszik. Még elképzelni is nehéz, milyen lehet örökös reflektorfényben állva elviselni a termékenységi kezelések kálváriáját – a közönségnek pedig mindig a mosolygós, tiptop, trendi sztár arcot mutatni.

Mariah Carey és az ikrek

Az ötszörös Grammy díjas énekesnő számára a magánéleti boldogsághoz éppoly küzdelmes és kanyargós út vezetett, mint zenei pályafutása sikereihez. Egy 2008-ban történt fájdalmas emlékű vetélés után 2011. áprilisában Los Angelesben gyönyörű ikreknek adott életet. A kislány a Monroe, a kisfiút Moroccan Scott nevet kapta.

Megjelent a HelloBaby! magazin 2017. június-júliusi számában.

HelloBaby! magazin Lombikos hírességek összeállításában többek között olvashatsz Emma Thompson, Brooke Shields, Nicole Kidman, Celine Dion, Courteney Cox és Jaime King történetéről is.

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa őket!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások