Lombikos hírességek

A sztárvilágban korántsem olyan ritka, hogy termékenységi problémák nehezítik a szülővé válást. Ebben sokszor a viszonylag későinek számító gyerekvállalás, a zaklatott életmód, a magánéleti, párkapcsolati kérdések kuszasága is fontos szerepet játszik. Még elképzelni is nehéz, milyen lehet örökös reflektorfényben állva elviselni a termékenységi kezelések kálváriáját – a közönségnek pedig mindig a mosolygós, tiptop, trendi sztár arcot mutatni.

Celine Dion és családja

Celinenek három gyermeke született összesen hét beültetési kísérletből. Az anyaság csodája első ízben 33 éves korában adatott meg neki: legidősebb fia, René-Charles 2001-ben született. Másodszorra azonban sokkal nehezebbnek bizonyult a siker. Az énekesnő 5 évnyi meddőségi kezelés, négy sikertelen beültetés és egy vetélés után került csak újra áldott állapotba. Egy ideig úgy tűnt, kitartását és elszántságát hármasikrek születése koronázza majd. A család örömét azonban hamarosan beárnyékolta az egyik magzat elvesztésének gyásza.
A másik két baba azonban – két kisfiú – megmaradt, és egészségben meg is születtek 2010-ben.

Megjelent a HelloBaby! magazin 2017. június-júliusi számában.

HelloBaby! magazin Lombikos hírességek összeállításában többek között olvashatsz Emma Thompson, Brooke Shields, Nicole Kidman, Mariah Carey, Courteney Cox és Jaime King történetéről is.

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa őket!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások