Lombikos hírességek

A sztárvilágban korántsem olyan ritka, hogy termékenységi problémák nehezítik a szülővé válást. Ebben sokszor a viszonylag későinek számító gyerekvállalás, a zaklatott életmód, a magánéleti, párkapcsolati kérdések kuszasága is fontos szerepet játszik. Még elképzelni is nehéz, milyen lehet örökös reflektorfényben állva elviselni a termékenységi kezelések kálváriáját – a közönségnek pedig mindig a mosolygós, tiptop, trendi sztár arcot mutatni.

Nicole Kidman és családja
(Fotó: gala.de)

Az ausztrál származású sztár első férjével Tom Cruise-zal örökbe fogadott gyermekei már jócskán benne voltak a kamaszkorban, amikor Keith Urban újzélandi country énekes oldalán a színésznőt ismét hatalmába kerítette a vér szerinti gyermek iránti vágy. Bár orvosai csupán néhány százalék esélyt jósoltak a sikerre, mégis sikerült a mesterséges megtermékenyítés. A ma már 9 esztendős Suday Rose-t szíve alatt hordva Nicole végre megtapasztalhatta a várandósság élményét. A kislánynak 2010-ben született egy kishúga is, akit béranya hozott világra.

Megjelent a HelloBaby! magazin 2017. június-júliusi számában.

HelloBaby! magazin Lombikos hírességek összeállításában többek között olvashatsz Emma Thompson, Brooke Shields, Celine Dion, Mariah Carey, Courteney Cox Cox és Jaime King történetéről is.

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa őket!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások