Lombikos hírességek

A sztárvilágban korántsem olyan ritka, hogy termékenységi problémák nehezítik a szülővé válást. Ebben sokszor a viszonylag későinekszámító gyerekvállalás, a zaklatott életmód, a magánéleti, párkapcsolati kérdések kuszasága is fontos szerepet játszik. Még elképzelni is nehéz, milyen lehet örökös reflektorfényben állva elviselni a termékenységi kezelések kálváriáját – a közönségnek pedig mindig a mosolygós, tiptop, trendi sztár arcot mutatni.

Brooke Shields és családja

A Kék Laguna című film főszereplője a való életben korántsem olyan idilli körülmények között vált anyává, mint Emmeline. Brooke már 36 éves volt, mikor úgy döntött, aláveti magát a mesterséges megtermékenyítés procedúráinak. Később könyvében (“És hullott az eső” – magyarul a KVHÁZAK kiadásában jelent meg 2005-ben, jelenleg csak könyvtárban vagy antikváriumokban hozzáférhető) – a színésznő leplezetlenül ír róla, mennyire utálta a tüszőérlelő injekciókat. Egy alkalommal elhatározta, egyetlen utolsó esélyt ad a lombiknak, és ha most sem jön össze, örökre befejezi a próbálkozást. Első kislánya, Rowan Francis Henchy ennek az utolsó próbálkozásnak a gyümölcse. Az édesanya megpróbáltatásai azonban nem értek véget a sikeres fogamzással. Anyasága legkeményebb harcát a szülés utáni depresszióval kellett megvívnia.
2006-ban Brooke-nak újabb kislánya született, aki teljesen spontán, minden orvosi rásegítés nélkül fogant, és családközpontú császármetszéssel érkezett a világra.

Megjelent a HelloBaby! magazin 2017. június-júliusi számában.

HelloBaby! magazin Lombikos hírességek összeállításában többek között olvashatsz Emma Thompson, Nicole Kidman, Celine Dion, Mariah Carey, Courteney Cox és Jaime King történetéről is.

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa őket!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások