Lombikos hírességek

A sztárvilágban korántsem olyan ritka, hogy termékenységi problémák nehezítik a szülővé válást. Ebben sokszor a viszonylag későinek számító gyerekvállalás, a zaklatott életmód, a magánéleti, párkapcsolati kérdések kuszasága is fontos szerepet játszik. Még elképzelni is nehéz, milyen lehet örökös reflektorfényben állva elviselni a termékenységi kezelések kálváriáját – a közönségnek pedig mindig a mosolygós, tiptop, trendi sztár arcot mutatni.

Emma Thompson és lánya Gaia Romilly Wise

Emma Thompson és Greg Wise lombik-babája, Gaia maholnap felnőtt nő: Lassan tizennyolc éve már, hogy világra jött. A szülők szerették volna kistestvérrel is megajándékozni lányukat, ám az édesanyának nem sikerült újra megfogannia. Ezt az Oscar díjas színművésznő egyfajta női kudarcként élte meg, és mély depresszióba zuhant. Szerencsére végül sikerült kijönnie ebből a sötét és letargikus lelki állapotból és új lehetőség nyílt meg előtte az anyai minőség kiteljesítésre: hogy az Egyesült Királyságból való kitoloncolástól megmentsék, 2003-ban férjével örökbe fogadtak egy 16 éves ruandai menekült fiút, akinek a családja a ruandai népirtás áldozata lett.

Megjelent a HelloBaby! magazin 2017. június-júliusi számában.

HelloBaby! magazin Lombikos hírességek összeállításában minden héten új történet vár rád. Többek között olvashatsz Brooke Shields, Nicole Kidman, Celine Dion, Mariah Carey, Courteney Cox és Jaime King megpróbáltatásairól is.

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa őket!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások