Ördög Nóri a második babájával már nem marad otthon

A műsorvezető – aki 13 év után ezen a héten hagyta ott az RTL Klubot, hogy a konkurens TV2-höz igazoljon – döntése azért is furcsa, mert első kislánya, Mici tavaly május 6-i születése után úgy nyilatkozott, hogy egy évig nem szeretne visszamenni dolgozni, amit majdnem sikerült is kivárnia. Az akkor még RTL klubos műsorvezető ugyanis idén márciusban, a Szombat Esti Lázban tűnt fel először, igaz, ismét áldott állapotban.

Különleges várakozás van most bennem, hogy újra műsort vezetek, egy szeletet visszakapok a régi életemből, amit az anyaság pozitív értelemben, de drasztikusan megváltoztatott. Megfordult a fejemben az is, vajon menni fog-e újra a munka, úgy, mint régen. Úgy terveztem, hogy egy évvel a szülés után már szeretnék visszatérni dolgozni. Felkértek, hogy vezessem a Szombat Esti Lázat, miután kiderült, hogy újra várandós vagyok – nyilatkozta áprilisban a Blikknek a műsorvezető.

Ördög Nórának és férjének, Nánási Pálnak hamarosan megszületik második gyermeke. A hírek szerint kisfiúként érkező csöppséggel Nóri még kevesebb időt tölt majd otthon, mint egy éve Micivel, hiszen ősszel már a TV2 képernyőjén tűnik fel. Legalábbis ezt írta a csatorna közleményében György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója. A TV2 egyelőre nem erősítette meg azt az értesülésünket, hogy az RTL Klub korábbi sztárja a Rising Star házigazdája lesz majd.

 

(Forrás: blikk.hu)

Hozzászólások