Bejött a lombikprogram! Bővül a Sági család

Beültették és lefagyasztották Sági Szilárdék embrióit. Most úgy tűnik, a módszer máris bevált és bővül a család.

Hatalmas az örömünk, és bevallom nagyon meghatódtunk, amikor a vérvételből kimutatták, hogy az első beültetés után máris úgy tűnik, lesz babánk. Már voltunk négy inszemináción a lombikprogramot megelőzően, de ez volt az első beültetés, melyet Vereczkey doktor végzett. Ráadásul a HGC szint olyan magas Szilvi vérében, hogy az sem kizárt, ikreink lesznek” – meséli a boldog apuka a Blikknek.

Szilárd a lapnak azt is elmondta, hogy egyáltalán nem bánják, hogy megosztották az emberekkel a lombikprogramot, hiszen tudják, sokakat érint ez a probléma. “Kicsit úgy is érzem magam, mint a program nagykövete, mert nem szabad szégyellni, hogy nem sikerül a baba természetes úton, hanem kitartónak kell lenni, nem feladni” – nyilatkozta.

Korábban több magyar sztárról írtunk, hogy a lombikprogramot választva valósulhatott meg legnagyobb álmuk: gyermekük lett. Közéjük tartozik Ördög Nóra és Nánási Pál, akiknek első gyermeke, Mici fogant így. Béres Alexandra első és második gyermeke is lombikbébi. Megtermékenyítő központban foganhat Andy Vajna és Vajna Tímea első gyermeke is. A fiatal feleség már utána is nézett a lehetőségeknek.

(Forrás: life.hu, fotó:Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet)

Hozzászólások