Túl hivalkodó a várandós Ördög Nóra öltözködése?

A Szombat esti láz szép műsorvezetője az egyik legnépszerűbb kismama, a rajongók mégis soknak találják a miniruhákat és a magassarkúkat.

A népszerű műsorvezető, Ördög Nóra második gyermekénél sem rejtegeti nagy pocakját. Sőt, úgy tűnik, Nóra viselkedésével és megjelenésével azt sugallja, hogy egy nő az áldott hónapokban is lehet kívánatos és szexi – írja a Bors. A rajongók viszont másképp gondolják:

Hogy lehet egy kismamát így színpadra állítani? A kamera és a világítás nem győz korrigálni.

– Miért kell egy amúgy is közel 180 magas nőre ráadni egy 15 centis sarkú cipőt? Ez veszélyes is lehet az ő állapotában – idézte a portál a műsor Facebook-oldalán megjelenő hozzászólásokat a szomabati adás után.

Rubint Réka végig magassarkút viselt, amíg 3 gyermekét várta, így teljes mellszélességgel kiáll Nóri és a kismamák nőies megjelenése mellett. – Nóri mindig gyönyörű és nagyon tudatos kismama. Biztos vagyok benne, hogyha nem érzi jól magát magassarkúban, akkor nem veszi fel. Fontos, hogy egy édesanya ne hagyja el magát a várandósság alatt, érezze jól magát a bőrében. Így a párja is ugyanolyan gyönyörű nőként tekint rá, ahogy addig. Szerintem senkinek nincs joga Ördög Nórit kérdőre vonni, amiért nem egy zsákban jelenik meg, hanem kihangsúlyozza azt, ami szép rajta – védte meg Rubint Réka az RTL Klub műsorvezetőjét.

 

Ti mit gondoltok Nóri öltözködéséről?

 

(Forrás: kisalfold.hu, fotó: Bors)
Hozzászólások