42 évesen várandós Fésűs Nelly

Igazi szerelemgyerek növekszik Fésűs Nelly pocakjában. A babát egyáltalán nem tervezte a színésznő és párja, Vajtó Lajos, így valódi meglepetésként érte őket a fogantatás.

A pár két és fél éve él együtt és mivel mindketten túl vannak már a negyvenen, és mindkettejüknek van saját gyermeke, úgy gondolták, hogy nem lesz már közös babájuk.

A Bors információi szerint a színésznő már túl van a harmadik hónapon, és azokon a kötelező orvosi vizsgálatokon is, amelyek nagyon fon­tosak a terhesség első harmadában.

Az életkorom miatt én már nem akartam babát. Mikor Nelly közölte velem a hírt, hirtelen nem is tudtam mit mondani, csak azt kérdeztem: „nem vennénk inkább egy lovat?” – humorizált a férfi. Természetes, hogy rettenetesen örülök a kis jövevény­nek, számomra halmozottan nagy dolog az érkezése. Decemberben temettem el a szeretett édesanyámat – mondta immár komoly hangon. – Az rettenetes időszak volt számomra, januárban pedig megtudtam, hogy gyermekem születik. Ha fiú lesz a pici, ha lány, az biztos, hogy az édesanyámat fogom keresni benne. De kár is tagadnom, fiút várok, egy sasnak nem lehet veréb a fiókája! – tette hozzá ismét viccelődve.

 

Egy igazi csodának tartom, ami velünk történik. Az elején persze voltak félelmeim. Negyvenéves elmúltam, ilyenkor azért több dolog is közbe jöhet, főleg az elején, ezért nem is akartam megosztani addig a nagyvilággal a hírt, amíg azt nem mondták az orvosok, hogy minden rendben. Szerda délelőtt tudtam meg, hogy makk egészséges a kicsi, akinek a nemét még nem lehet tudni, de talán mindegy ismondta Nelly, miközben boldogan a szerelmére pillantott.Nem terveztük, de kimondhatatlanul várjuk, hogy megérkezzen.

(Forrás: borsonline.hu, fotó: RTL Klub)

 

Hozzászólások