Újra várandós Som-Balogh Edina

A színésznő első gyermeke, Noel idén kezdte el az óvodát. Szülei már régóta szerették volna meglepni egy kistestvérrel. Som-Balogh Edina a Story magazinnak árulta el, hogy ez az álmuk most valóra válik, ugyanis második babájával terhes.

A kicsit tavaszra várják, de a nemét egyelőre ők sem tudják.

A Barátok Közt sztárja, Edina arról is beszélt, hogy nehezebben viseli a mostani várandósságot, mint az elsőt. Legfontosabb számára gyermeke egészsége. A színésznő ugyanis a közelmúltban elveszített egy magzatot, amiről eddig senkinek sem mesélt.

“Tavaly sajnos elvesztettük egy kisbabánkat a harmadik hónap előtt. Megviselt az az időszak, nehezen tudtam feldolgozni, hogy ez velünk megtörténhet. De aztán rá kellett jönnöm, hogyha a baba nem áll készen az érkezésre, akkor nem tudunk mit tenni. Aztán kiderült, hogy a pajzsmirigy-alulműködés okozta a problémát. Így hamar megkaptam a szükséges hormonokat, amelyek segítettek abban, hogy a szervezetem újra a régi legyen és megfoganhasson egy újabb gyermek.”

Forrás: 24.hu

Gratulálunk a babához!

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa őket!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások