Kicsi csillagok a baba szobájába

Ha gyönyörű, színben, formavilágában egységes, minden részletében összehangolt, kényelmes is kuckót szeretnél berendezni gyermekednek, már hazai alkotók műhelyéből is válogathatsz! A babyberry márkát ma már egyre többen ismerik itthon. Megálmodója, Katona Eszter így vall róla:

portre_nevetos
“Minden akkor kezdődött, amikor Luca Sárával terhes lettem – illetve akkor még nem tudtam, hogy Luca Sárát hordom a szívem alatt, mert csak a születésekor derült ki, hogy kislányunk lett, mindaddig meglepetésként vártuk. Amikor leendő kisbabánk szobáját szerettem volna berendezni, akkor szembesültem vele, hogy ez egy sokkal nagyobb kihívásnak ígérkezik, mint sejtettem. Ahogy minden édesanya, én is a legszebb szobát szerettem volna megteremteni, hiszen ez az első kézzelfogható jele annak, hogyan várjuk gyerekünket. Bababoltról bababoltra járkáltam, de valahogy sehol sem találtam meg az igazit… Az volt az álmom, hogy a babaszoba minden egyes darabja passzol egymáshoz, és ezáltal tökéletes harmóniát teremtek. És mivel az elképzelésemhez tartottam magam, az lett a vége, hogy magam álmodtam meg a szoba teljes berendezését és választottam ki a megfelelő textilcsaládot, majd saját kezűleg varrtam meg mindent, amire a babaszoba teljes berendezéséhez szükség volt.

Így lett az ötletből sikeres márka
Mindez két éve történt, azóta érlelgettem magamban a gondolatot, hogy talán más kismamák is hasonló cipőben járnak, ők is szeretnék stílusosan, harmóniában berendezni gyerekeik szobáját. Minél többet gondolkodtam rajta, minél több barátnőmmel, ismerősömmel beszéltem, annál inkább biztos lettem magamban, az ötlet helytállóságában és abban, lesz rá igény. Aztán vettem egy nagy levegőt, és elkezdtem gondolkodni, tervezni, hogy miről fog szólni és hogyan fog működni a babyberry, ha több lesz, mint Luca Sára szobája. Mivel nekem eredendően teljesen más a szakmám, így sok szakemberrel konzultáltam, és úgy érzem, bátran kijelenthetem, hogy végül a legjobb szakértőkkel sikerült együtt dolgoznom. A kollekciókat Hegedűs Zsanett tervezővel együtt álmodtuk meg, és Ő volt az, aki a rengeteg elméleti és gyakorlati tapasztalatával meg persze a töretlen maximalizmusával szakmailag kézben tartotta az egész tervezési és gyártás előkészítési folyamatot.
“Nekem jó kaland volt, ismét egy határaimon átlépés, éreztem, mekkora felelősség egy-egy kellék, alapanyag fölött dönteni. Megtérülő befektetésnek tartom azt a nagyon sok napot, amíg számtalan anyaggyártó több száz kollekcióját átnéztük, hogy olyan mintákat és hangulatokat válasszunk, ami különleges, modern és szerethető. Nekem minden kollekció egyformán kedves, mindegyikben megtalálom azt a lehetőséget, ami a mi ízlésünknek megfelelne, ha be kéne rendeznem a gyerekszobánkat. Mégis legközelebb a So Gold kollekció áll hozzám, ez az a stílus, ami annyira egyedülállóan elegáns, hogy a gyerekszoba könnyen beleolvad a lakás többi részébe. Jó érzés tudni, hogy a közös munka nem zárult le, minden kollekció rejt még magában lehetőségeket, termékfejlesztést.”

Franta Ági lakberendezővel, tárgytervezővel akkor hozott össze minket a sors, amikor szerettem volna a főként textil alapú kollekciókat kiegészíteni lámpákkal is, hogy a babaszobát tényleg teljes körűen be lehessen rendezni egy stílusban, egyazon motívum végigvezetésével. A stAArlight csillaglámpák tökéletesen illenek a babyberry világához, és Ági is azonnal beleszeretett a koncepcióba, hogy limitált kiadású lámpát készítsünk a babyberry kollekciókhoz — hiszen Ági is anyuka, így tudja, hogy a gyerekszoba legalább annyi figyelmet igényel, mint a lakás többi terének berendezése.

Mesés figurák mindenütt
Az i-re a pontot Balázs Éva grafikus tette fel, aki megálmodta a babyberry csodálatos világát, és az ő keze alatt fejlődtek tovább az I Love Books és a City Life kollekciók mesés figurái, hogy a gyönyörű textilekhez passzoló hímzett textilpelenkák, pelenkázó matrac huzatok, csillaglámpák és falmatricák készülhessenek.
A babyberry márka megalkotásakor végig arra törekedtem, hogy valós igényekre minőségi megoldást tudjak javasolni. Minden egyes termék mögött rengeteg gondolkodás, tervezés, tesztelés áll, és végig azt tartottam szem előtt, hogy a minőségi alapanyagokat úgy ötvözzük kreatív ötletekkel, hogy a végén harmonikus, szerethető kollekciók születhessenek.”
babyberry_little stars_pelenkazo neszesszer_kek_1
Érdemes körülnézni a babyberry honlapján, igazi, praktikus kincsekre bukkanhatsz, például az állítható méretű, letisztult formavilágú, színében, mintájában valamennyi kollekcióhoz harmonikusan illeszkedő pelenkázó neszeszerre.

Hozzászólások