Csupasz pocakkal a címlapon

demi-moore-435A People magazin 18 híres, közismert kismama meztelen vagy félmeztelen, de legalább csupasz pocakot villantó címlapfotóit gyűjtötte egybe. Amikor Demi Moore 1991-ben, a Vanity Fair hasábjain, Annie Leibovitz fotójával elkezdte a sort, még hatalmas tabudöntögetésnek számított tette. Nem egészen egy hónappal a viharokat kavaró aktfotó címlapra kerülése után született három lánya közül a második, Scout (apja Bruce Willis). Hasonlóan nagy port vert fel Monica Bellucci, aki kétszer is megismételte ezt a produkciót, először 2004-ben, majd 2010-ben, hat évvel később, immár 45 évesen – mindkétszer a Vanity Fair címlapján.
Claudia Schiffer harmadik várandóssága kilencedik hónapjában pózolt Karl Lagerfeld kamerája előtt a német Voguecímlapján. Britney Spears kétszer is címlapra került terhessége kilenc hónapja alatt a Harper’s Bazaar-ban és a Q magazine-ben.
Kerri Walsh háromszoros olimpiai bajnok kosárlabdázó pedig nem csak domborodó pocakkal, hanem pár hónappal később megszületett kislányával is vállalta a címlapfotót – ruha nélkül az ESPN The magazine-ben.

Itt kattinthatod végig a People fotósorozatát.

Hozzászólások