Elképesztő az alakja, pedig csak egy hónapja szült

Tamara Ecclestone pazarul néz ki, az edzésekre pedig magával viszi egy hónapos kislányát, Sophiát is.

Tamara Ecclestone már a szülőágyon, néhány órával a szülés után is úgy nézett ki, mint aki csupán egy divatlapnak modellezi az anyaságot. Férje, már akkor sem győzte hangsúlyozni, az elkészült fotó nem manipulált, retusált, az maga a színtiszta valóság. Azaz gyönyörű, az egészségtől majd kicsattanó felesége és még gyönyörűbb újszülött kislánya látható rajta.

Az ember persze kissé kételkedve fogadta a bejelentést, hisz sok minden elképzelhető, de anyaként pláne tudja, mit is jelent pár órával a szülés után lenni. A legkevésbé helyesen tekeredő, jól ápolt fürtöket, kisimult, gond nélküli arcot. Ám most, ahogy elnézzük Bernie Ecclestone 29 éves lányának edzés közbeni fotóit, kissé érdemes felülvizsgálni ezt az álláspontot.

Tamara ugyanis egy hónappal a szülés után pontosan úgy néz, mint annak előtte. Remek, vékony, sportos alkat, nyoma sincs még csak egy kis pocaknak sem. Az úgynevezett terhességi hízás messziről elkerülte Tamarát, egy deka fölösleg nincs rajta, sem a derekán, sem a combján.

Tamara állítólag sokat is tesz azért, hogy ilyen jól nézzen ki, naponta edz, ahova mindig magával viszi kislányát is.

Az anyaság a legjobb dolog a világon, ami idáig történt velem” – jelentette ki nemrégiben az anyuka. “Minden percét élvezem. Tudtam, hogy szeretni fogom, csak azt nem, hogy mennyire” – tette hozzá a végtelenül boldog és elégedett Tamara Ecclestone.

 

(Forrás: hirado.hu, fotó: GC Images)


Hozzászólások