Segített az ima és a csodaszerek

A három hónapos Pikali Patrik furcsán időzített. Közel kilenc év után, egy hónappal az első lombik előtt érkezett szüleihez. Hogy útját a sok ima, az orvosok, vagy a „csodakészítmények” segítették-e, nem tudni, mindenesetre kimondhatatlanul nagy örömöt hozott szülei életébe.

„Egy pécsi meddőségi központba küldtek az orvosaim. Szörnyű volt oda belépni ilyen fiatalon”- meséli Barbara. Kiderült, hogy csak az egyik petevezetője átjárható és a petefészke cisztákkal van tele. Barbarát megműtötték, peteérést segítő injekciót is kapott, de gyermekük nem született, évek teltek el.

4 év után további műtétek következtek, majd közölték velük: lombikra lesz szükség. „Bíztam az orvosokban. De úgy döntöttünk, előtte még nyaralunk, felújítjuk a lakást, gyűjtünk egy kis pénzt a lombikra és megpróbálok lefogyni. A lombikprogram előtt szerettem volna még egy kicsit „felturbózni” a szervezetünket”.

Pikaliék a zöld teára, C-vitaminra, a méhpempőre, az aloe vera berry nectárra, a kismama vitaminokra (mindketten szedték) és a homeopátiás cseppre esküsznek. „Erről a cseppről mindenki azt írta, hogy nagyon hatékony. Nekem is ez segített, vagy a fentiek kombinációja? Nem tudom, de a „felturbózás” vége az lett, hogy el sem jutottunk a lombikig. Természetes úton teherbe estem!”

Most, amikor arról kérdezzük Barbarát, mégis minek köszönhető a gyermekáldás, így válaszol: „Ha a fizikai hátterét nézem, biztos, hogy a „csodabogyók” segítettek. De az is fontos, hogy minden este imádkoztam, hogy sikerüljön .”

(A történetet teljes egészében a HelloBaby! 2011. július-augusztusi számában olvashatod.)

Ha kíváncsi vagy, milyen természetes módszerekkel lehet növelni a fogamzás esélyét, olvasd el cikkünket a legfrissebb HelloBaby!-ben

 

Hozzászólások