Arra ébredt a kismama, hogy megszületett a gyermeke

A fiatal nő a mai napig nem tudta megbocsátani magának, hogy elmulasztotta a pillanatot, amikor kisfia a világra jött – írja a parameter.sk.

“Attól a pillanattól kezdve, hogy kiderült, állapotos vagyok, arra a pillanatra vártam, amikor majd először a kezembe vehetem az újszülött gyermekemet” – mondja a 23 éves Gemma Jamieson, aki végül egy súlyos roham miatt, a terhesség 24. hetében, sürgősségi császármetszést követően adott életet kisfiának, így a szülésről semmilyen emléke sincs. Mint mondja, noha azóta hónapok teltek el, még most sem tudta megbocsátani magának, hogy elmulasztotta ezt a kivételes pillanatot.

“Olyan, mintha lemaradtam volna életem egyik nagyon fontos eseményéről. Amikor a rohamom után, három nappal az eset után magamhoz tértem, és a férjem a kisfiunk képével fogadott sokkot kaptam. Mivel az utolsó emlékem még a szülés előtti volt, önkéntelenül a hasamhoz kaptam, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy már nem vagyok várandós. Rettenetes érzés volt” – árulta el Gemma a brit Mirror magazinnak.

(Fotó: mirror.co.uk)

Hozzászólások