Babakocsi gurult a metró elé

Alig néhány pillanattal a beérkező szerelvény előtt mentette ki a babakocsijában a sínek közé gurult gyermekét egy anya a londoni metróban.

A biztonsági kamerák tanúsága szerint a szülők két babakocsival érkeztek a Goodge utcai megállóhoz. Az egyik kocsit a szülők leállították a lépcső aljára, amíg visszamentek a másikért. Az alagutat átjáró huzat azonban közben mozgásba hozta a lent álló babakocsit, amely peronra gurult és a sínek közé esett.

Mivel épp elment egy szerelvény, a babakocsi akadálytalanul gurult a sínek felé. Ugyan a közelében tartózkodott egy fiatalember, de ő semmit sem vett észre, mert fejhallgató volt a fején.

A történteket látva a gyermek anyja azonnal a sínekhez közé rohant, lemászott gyermekéért, kiemelte a kocsit, majd ő is kimászott – alig néhány pillanattal azelőtt, hogy egy szerelvény befutott volna.

Ijesztő volt, nemcsak a gyerekre leselkedő veszély miatt, de azért is, mert az anya a saját életét is kockára tette” – mondta a metró biztonsági szolgálatának vezetője.

A metró biztonsági kamerái rögzítették az eseményeket, ezek tanúsága szerint a család az eset után gyalog hagyta el az állomást. A rendőrség keresi a szülőket, hogy meggyőződhessenek arról, az eset résztvevői jól vannak.

A július 23-i felvételeket azért hozták nyilvánosságra, hogy felhívják a figyelmet a közlekedési eszközök nem megfelelő és figyelmetlen használatának következményeire.

 

A felvételt itt nézheted meg!

 

 

 

(Forrás: MTI)

Hozzászólások