Négy gyermeket szült kilenc hónap alatt

A 29 éves anya első gyermeke mindössze nyolc hetes volt, amikor kiderült: hármas ikreket vár.

Sokáig azt hittem, sosem lesz saját gyermekem” – mondja ma már mosolyogva a 29 éves brit anyuka, Sarah Ward, majd minden átmenet nélkül sorolni kezdi a napi teendőit, ami a négy gyermeke mellett vár rá. „Napjában 175-ször cserélek pelenkát, és 80-szor töltöm meg a cumikat, és ez még nem minden. Annyi teendőm van a gyerekek körül, hogy néha úgy érzem, mintha egy bölcsődét vezetnék” – teszi hozzá.

Sarah megszokott élete azután állt a feje tetejére, hogy megtudta, várandós. „Hosszú ideig, évekig próbálkoztunk a férjemmel, de sajnos eredmény nélkül. Emlékszem, már megvolt az időpontom a meddőségi tanácsadóhoz, amikor kiderült, mégis sikerült teherbe esnem.” Az asszony és párja, Ben úszott a boldogságban, különösen azután, hogy a problémamentes várandósság után megszületett a fiuk, Freddie.

Bennel korábban már beszéltünk róla, hogy minél hamarabb szeretnénk majd testvért Freddienek, hogy ne legyen túl nagy a korkülönbség, arra azonban egyikünk se számított, hogy ez ilyen gyorsan összejön” – mesélte az asszony, aki elárulta, mivel első gyermekük hosszú idő után fogant meg, azt gondolta, a második gyermekre is sokat kell majd várnia. „De nem így lett. Freddie még csak nyolchetes volt, amikor a nőgyógyászom közölte velem, hogy ismét várandós vagyok. Úgy számolta, hogy a szülés utáni első héten eshettem teherbe.

 

 

 

(Teljes cikk: hir24.hu,kép forrása: Jeremy Durkin)

Hozzászólások