Logikai gondolkodás fejlesztése

A gondolkodás fejlesztése elképzelhetetlen tapasztalatszerzés nélkül. Mi miért történik? Ha teszek valamit, akkor az következményekkel jár. Ok-okozati összefüggések sorozatából áll az életünk, és ez alól nem kivétel gyermekünk sem.

Nem kell túl összetett helyzetekre gondolnunk: ha az asztal szélére teszed a poharat, leesik és kifolyik az innivaló – legközelebb, tedd beljebb. A logikus gondolkodás által fejlődik a problémamegoldó képesség, a kreatív és a funkcionális gondolkodás, a környezet változásaihoz való alkalmazkodás képessége. Mindez pedig kihatással lesz gyerkőcünk kudarctűrő képességére, és ezáltal önbizalmára, személyiségfejlődésére is! Az iskolai élet során többek között a matematika órákon is erre a logikai gondolkodásra építhetünk.

Logikai gondolkodást fejlesztő játékajánlatunk: Camelot JuniorSzellem vadászokTörpékClub 2%BrixCamouflaminoNikitin fejlesztő játékok 

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Honlapunkra is érdemes rendszeresen visszalátogatnod, ha megbízható információkra van szükséged.

Hozzászólások