Megjelent nyári különszámunk: családi kalauz nyárra!

Idén is megint ugyanott és ugyanúgy?

Van abban valami varázslatos, amikor ugyanarra a helyre térhettek vissza nyaralni, most már a családoddal, ahol te is felnőttél, ahova téged is ezer emlék köt. Ismered a környék fáit csemete koruk óta, tudod, hogyan változtak az utca lakói, csukott szemmel is eltalálsz a fagyizóba, a lángossütő égett olajszaga pedig pont úgy keveredik a Balaton illatával, hogy idén is úgy érzed, ezt nem hagyhatod ki…

De legalább ilyen varázslatos és izgalmas, ha új terveket kovácsoltok, és egy hirtelen ötlettől vezérelve elugrotok mondjuk Pécsre, és kipróbáljátok a helyet és környékét jól ismerők tippjeit. Vagy inkább irány a természet? Vár a Bakony a zöld ezer árnyalatával, ösvényeivel és patakjaival.

Tudtad, hogy az ezer strand és élményfürdő országa lettünk? Idén ismét másik munkatársunk gyűjtötte össze a szerinte legjobbakat – nyár végéig akár mind a tízet végiglátogathatjátok! Ha csak az tart vissza, hogy a gyerekek különösen rosszul bírják hőségben az autózást, induljatok korán, és próbáljátok ki életmentő tippjeinket, amelyeknek köszönhetően szinte észrevétlenül fogynak majd a kilométerek.

Használjátok ki a nyár minden percét egy kis lazulásra, izgalmas programokra, felfedezésekre és kalandokra! Próbáljatok ki valami olyasmit is, ami még teljesen új számotokra! Reméljük, a Top10 segítségetekre lesz ebben a kipróbált ötletek és programok gyűjteményével. Csak lapozz bele és válogass!

Hozzászólások