Új valóság show vadonban szülő nőkről – döbbenetes videó

Egy nagy népszerűségű YouTube videó okán vette a bátorságot ahhoz egy amerikai TV csatorna, hogy vadonban szülő nőket mutatnának be. A valóság show-ban szereplő nők lemondanának a fájdalomcsillapításról és minden orvosi segítségről is.

Mi történik, ha a nők legőrültebb élménye igazán vaddá válik, és a szülés előtt álló nők hamarosan úgy döntenek, hogy segítség nélkül, a szabadban szülnek?” – szól a sajtóközlemény, amely a tervezett show-t mutatja be. A Lifetime on Wednesday című műsor szerkesztői abból indulnak ki, hogy az amerikaiak már teljesen hozzászoktak a hipersteril kórházi környezethez, és csak most kezdik figyelmüket a természetes szülés felé fordítani. A biztonság kedvéért természetesen a háttérben egy bevetésre kész orvoscsapat is várakozni fog, hogy az előre nem látható komplikációk esetén is be tudjanak avatkozni, ugyanakkor alapszabály, hogy nem vehet részt a show-ban olyan pár, amelyik első alkalommal válik szülővé, valamint a kismama állapotát a szokottnál is gondosabban ellenőrzik, mielőtt beveszik őt és születendő gyermekét a műsorba.

A kritikusokat azonban ez sem nyugtatja meg, legfőképp attól félnek, hogy sok olyan néző lesz, aki ihletet kap a show-tól, ám amikor eljön az idő, akkor tévéstáb és a közelben figyelő orvoscsapat nélkül vágnak majd bele a természetes szülésbe – ami így jelentős veszélyt is rejt magában.

Figyelem: az alábbi videó felkavarhatja az érzékenyebb olvasókat, így csak akkor indítsd el, ha valóban felkészültél a szülés látványára!

Forrás: ma.hu
Hozzászólások