+5 bababarát szállás

A legjobb 5 bababarát szállás összeállításunkat, most +5 olyan szállóval bővítjük, ahol szívesen látják a kisbabás családokat!

Szülőként meglehetősen sokfélék vagyunk! Nemcsak zenei ízlésünkben, a táplálkozási szokásainkban, vagy a gyereknevelésről vallott elveinkben különbözünk egymástól, hanem abban is, hogy milyen elvárásokat támasztunk a nyaralással kapcsolatban, vagy, milyen számunkra az ideális szállás. Van, aki mindössze egy kis nyugalomra, csendre  vágyik a nyüzsgő, feszültségekkel teli városi munkanapok után. Más új impulzusokat, környezetváltozást, kalandot szeretne megélni a mindennapok taposómalma után. Van, aki ismerkedni szeretne kisgyermekes sorstársakkal, új barátokat remél a nyaralástól, esetleg szívesen üdülne együtt ismerős szülőkkel vagy munkatársakkal, és van, aki pont azt szeretné, ha ez a kitüntetett néhány nap csakis a szűk családról szólna. A legjobbak összeválogatásánál a sokszínű igényeket is szem előtt tartottuk.

Tisza Balneum Hotel ****
5350 Tiszafüred, Húszöles út 27.
Tel.: +36 59 886 200
balneum.hu

A hotel 43 kétágyas szobával, 7 családi szobával és 1 akadálymentes szobával rendelkezik, továbbá 17 apartmanház is tartozik hozzá. Van lehetőség babaúszásra, valamint különféle babaholmik, például légzésfigyelő, szúnyoghálós babakocsi, cumisüvegsterilizáló igénybevételére. Az étteremben külön menüsorral igyekeznek a gyerekek kedvében járni. Pelenkázósarok, játszóház, wellness lehetőségek várják a családokat, és nem utolsó sorban a csodaszép Tisza-tó.
Árak részletesen a honlapon.

Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa
Noszvaj 3325, Szomolyai út
Tel.: +36 36 563 300, +36 30 499 30 25
oxigenhotel.hu

Itt a baba is üdülhet! A szálloda szolgáltatásai közé tartozik többek között a babamasszázs, babaúszás, a ringató foglalkozás, különféle ügyességi játékok, a babacsúszdával és hintákkal felszerelt babamedence, sőt még egy gyermek szauna is.
Árak részletesen a honlapon.

Hotel Aquarell ****
2700 Cegléd, Fürdő út 24
Tel.: +36 53 510 900
aquarellhotel.hu

Minden helyben! Wellness, masszázs, sport, pihenés, baba – és gyermekprogramok, finom ételek. Kiváló választás olyan kisbabás, kisgyermekes szülők számára, akik elsősorban kikapcsolódásra, lazításra vágynak a nyári szabadság idején.
Árak részletesen a honlapon.

Bambara Hotel**** Prémium
3324 Felsőtárkány, Bükkerdő sétány 2-4.
Tel.: +36 36 534 500
bambara.hu

Kétéven aluli gyerekek ingyen, 14 éven aluliak pedig jelentős kedvezménnyel szállhatnak meg a hotelban. Nincs külön gyermekes lakosztály, de ingyenesen igénybe vehető pótágy vagy babaágy, valamint etetőszék,babakád, bili, bébiételmelegítő. A ovis korosztálytól kezdve nagyon sok izgalmas programot kínál a szálloda rejtélyparkja, azélménymedence és a vízi pancsoló, de a legérdekesebb különlegesség a hotel négytagú szurikáta családja, akiknek az életébe bármikor betekintést nyerhetnek a látogatók.
Árajánlat telefonon vagy online kérhető.


Hotel Sonnenpark****
Thermengelände 2
A-7361 Lutzmannsburg
Tel.: +43/(0)2615/87171-1000
sonnenpark.at

Az országhatártól nem messze, Burgenland területén helyezkedik el ez a bababarát üdülőparadicsom. A Sonnentherme nevű élményfürdő úszó és víziprogramok, tanfolyamok sokaságát kínálja a várandós kismamák, a babák, a gyerekek, és a felnőttek számára is. Hasonlóan széles közönséget céloz meg a Szauna Világ is: itt a nagyszülőtől a csecsemőig mindenkinek van lehetősége a saját igényeinek megfelelően szaunázni. A hotel valamennyi szobája bababarát felszereltségű, a legkisebb 33, a legnagyobb 76 négyzetméteres, vannak köztük speciálisan antiallergénre kialakítottak is. A hotel különlegessége a Snoezelen babaszoba, ahol a kisbabák az anyukájukkal együtt élvezhetik a fényés víz effektek illetve a zene együttese által nyújtott különleges élményt. A babákkal és gyerekekkel animátorok foglalkoznak a nap 15 órájában, ezenfelül bizonyos idősávokban privátbébiszitter is foglalható. A szálloda udvarán biokert és játszóterek csalogatják a vendégeket a friss levegőre, de van golfpálya is. A közelben remek futóútvonalak, futóbabakocsival is járhatók.
Árak részletesen a honlapon.

Megjelent: HelloBaby! magazin nyári különszámban

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

 

Hozzászólások