A legjobb 5 bababarát szállás

Mi, szülők, meglehetősen sokfélék vagyunk! Nemcsak zenei ízlésünkben, a táplálkozási szokásainkban, vagy a gyereknevelésről vallott elveinkben különbözünk egymástól, hanem abban is, hogy milyen elvárásokat támasztunk a nyaralással kapcsolatban, vagy, milyen számunkra az ideális szállás. Van, aki mindössze egy kis nyugalomra, csendre  vágyik a nyüzsgő, feszültségekkel teli városi munkanapok után. Más új impulzusokat, környezetváltozást, kalandot szeretne megélni a mindennapok taposómalma után. Van, aki ismerkedni szeretne kisgyermekes sorstársakkal, új barátokat remél a nyaralástól, esetleg szívesen üdülne együtt ismerős szülőkkel vagy munkatársakkal, és van, aki pont azt szeretné, ha ez a kitüntetett néhány nap csakis a szűk családról szólna. A legjobbak összeválogatásánál a sokszínű igényeket is szem előtt tartottuk. Ezeken a helyeken szívesen látják a kisbabás családokat!

Összeállította: Károlyi Nati

Kehida Family Resort
8784 Kehidakustány, Dr. Kovács Lajos sétány 2.
Tel.:+36 20 403 66 46, + 36 83 534 056
kehidafamilyresort.hu

Itt minden szempontból gondolnak a picikre: a kényelmes, légkondicionált szobák tartalmaznak minden felszerelést, amire a kisbabás, kisgyerekes mindennapokban szükség lehet:babakád, babaágy, bili, WC-szűkítő. A játszósarokkal rendelkező étterem jól megközelíthető babakocsival, van lehetőség az ételek pépesítésére, melegítésére a szülők kérésére. A babákat külön “bababarát” hőmérsékletű medencék, élményelemek, fejlesztő játékok, a nagyobbacskákat vízi vetélkedők, lelkes animátorok és játszóházi foglalkozások várják. Erdőkerülő, vagy városnéző családoknak is megfelelő szálláshely lehet, hiszen a környék bővelkedik természeti kincsekben, kirándulóhelyekben és műemlékekben.
Árak részletesen a honlapon.

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort
8394 Alsópáhok, Fő u. 120.
Tel.:+36 83 344-143; +36 83 344 281; +36 83 344 282
kolping.hotel.hu

Akár első babátokat várva, akár már népes nagycsaládként, akár nagyszülőkkel együtt üdülnétek, ez a hotel minden családtag igényeit kiszolgálja. A vendégházakban szépen berendezett, valódi álom gyermekszobák és meghitt hálók fogadják a látogatókat. Amíg apa és anya kávézik vagy csobban egyet a fürdő medencéiben, a hotel szakképzett alkalmazottai gondoskodnak a kicsik felügyeletéről. A nagyobbacskákra pedig többféle korosztályhoz szóló érdekes és ingyenes programok várnak Bobóországban.
Árak részletesen a honlapon.

Katica Tanya Élményközpont
7477 Patca
Tel.: +36 30 411 60 02
www.katicatanya.hu

Ebben a Zselic szívében fekvő természetközeli élményparadicsomban minden korosztály új élményekkel, érdekes tapasztalatokkal gazdagodhat. Kalandpark,játszólabirintusok, pedálos gokartok, csónakok,vízibiciklik, vízilövölde, középkori palánkvár, tehénfejés, lángossütés, és sokféle háziállat színesíti a kínálatot. Többféle árszabású, és komfortfokozatú szálláslehetőségből választhatnak az itt nyaralók: a turistaházban és a Katica portán emeleteságyakkal berendezett hálók, közös konyha, zuhanyzó és WC, valamint társalgó található, az apartmanházakban az otthon megszokotthoz hasonló kényelmet és felszereltséget igyekeztek biztosítani, illetve jöhettek sátorral vagy lakókocsival is- kempingezésre is van lehetőség.
Árak részletesen a honlapon.

Kristály Bababarát apartman
3242 Parádsasvár, Arany János utca 20.
Tel.: +36 20 472 71 57
kristalyapartman.hu

Két különálló, egybenyitható apatmanház, babakocsikkal, kismotorral, etetőszékkel, kerti játszótérrel felszerelve. Az üzemeltető nagy figyelmet fordít az asztmás, allergiás kisbabák, gyerekek igényeire. Az ő családjuk számára plusz vonzerőt jelenthet a mátrai levegő tisztasága. Az étkezésről , valamint a gyerekek gyógyszereiről a szülőknek kell gondoskodniuk előre. Ideális lehet kirándulni szerető családok számára, akik maguk szeretnék megszervezni az üdülésük programjait.
Árajánlat kérése telefonon, vagy e-mailben lehetséges.

Villapark
2824 Várgesztes, Villapark
Tel.:+36 34 494 494, +36 30 682 8481
villapark.hu

Hatalmas bekerített park, tele játszóterekkel, sportpályákkal, ping-pong asztalokkal, szomszédban a Vértesi Natúrpark festői szépségű erdejével. Az üdülőfaluban kimondottan bababarát apartmanok és fantáziadúsan berendezett, tágas játszószobával rendelkező úgynevezett gyermekbarát házak is találhatók! Nem mellékes információ, hogy a gyerekek szállása – ellátás megrendelése esetén – 18 éven alul teljesen ingyenes. Masszázs, szauna, élményfürdő, óriáscsúszdák és változatos gyerekprogramok várják a családokat.
Árajánlat online, vagy telefonon kérhető.

Megjelent: HelloBaby! magazin nyári különszámban

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások