+4 izgalmas kalandpark

5 izgalmas kalandpark összeállításunhoz most +4 olyan kalandparkokat válogattunk be, amelyek egészen kezdőknek is nyújtanak megfelelő kihívásokat. Aggodalomra nincs ok: mindenütt oktatók, segítők és biztonságos felszerelés várja a családokat. Akár a kisóvodás korosztállyal is elindulhattok a mozgalmas szórakozást ígérő pályákra.

KOPPÁNY-VÖLGYE KALANDPARK

Cím: Debrecennél,  a 48-as úton Haláp és Vámospércs között, a 16-os km-nél balra

Tel.: + 36-70-945-8175

Nyitva: minden nap 10-17 óra

Ár: gyerekpályák 1500 Ft/fő, felnőtt 2500 Ft/fő. A részletes árlista a honlapon olvasható.

http://www.koppanyfogado.hu/fogado.php?mpc=debrecen

Debrecentől 16 km-re, a festői kirándulóhelyen, Hármashegyalján a Koppány-völgyben található a Koppány-völgye Kalandpark, mely a 48-as úton Vámospércs-Nyírábrány irányában, vagy Debrecenből a keskenynyomtávú „Zuzsi” kisvasúttal közelíthető meg. A kalandpálya 4 pályából áll, 2 felnőtt és 2 gyerekpálya áll rendelkezésre. ezek közül egy gyerekpálya az alsó, egy a felső tagozatosok részére. Az 1-es gyerekpályát már óvodások is tudják használni 3 éves kortól. A kalandpálya teljesen biztonságos, egy alpinista beülőt és sisakot kapnak a gyerekek, valamint felső biztosítókötéllel állandóan biztosításban vannak, nem tudnak leesni. A kalandpark munkatársai végig segítik a gyerekeket a pályán. Ezen kívül quad, paintball, íjászat, póni lovaglás, pingpong, tollaslabda- és focipálya, valamint kerti sütés-főzés is kikapcsolódásra csábítja a vendégeket. Előzetes bejelentkezés szükséges!

ÖKO-PARK® PANZIÓ-KEMPING*** ÉS KALANDPARK

Cím: 3323 Eger-Szarvaskő, Borsod u. 9.

Tel.: + 36-36-352-201

Nyitva: előzetes bejelentkezés alapján

http://oko-park.hu/

Az Öko-Park területén található Kalandpark felejthetetlen izgalmakat kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Kalandpark kínálatát a fák lombkorona-szintjében, 7 méter magasságban lévő10 Élménypálya, a végén 50 méteres élménycsúszással, természetes sziklán kialakított 5 különböző nehézségű Sziklamászási lehetőség, valamint egy negatív dőlésű elemet is tartalmazó, tizenkét méter magas Mászófal alkotja. A Kalandpark alkotóelemeit úgy ágyazták a környezetbe, hogy az építés során egyetlen fát sem vágtak ki, valamint egyetlen szöget sem ütöttek élő fatörzsbe. A Kalandpark mintegy 4-8 méter magasságban kialakított kalandpályái sok kihívást, izgalmat és intenzív élményt tartogatnak. Már maga a magasság is adrenalin növelő, a végrehajtandó feladatok a legegyszerűbbtől az igazi extrémitást igénylőig terjednek: kötélinda sor, hézagos fahíd, kötélhurok és 50 méteres élménycsúszó pálya, természetesen a szökőkúttal díszített tó felett, várja a vendégeket. Az extrém változat szikla- és falmászással csábít próbára. Előzetes bejelentkezés szükséges!

KALANDSTRAND

Cím: 8315 Gyenesdiás, Toldi Miklós u. 13.

Tel: +36-20-425-3344

Nyitva: május 1-től-augusztus 31-ig minden nap 10-19 óra

Ár: kisgyerek 1900 Ft, junior 2400 Ft, felnőtt 2900 Ft.

A parkba a belépés strandidőszakban a strandbelépők megváltása után lehetséges!

A részletes árlista a honlapon olvasható. SZÉP kártya és bankkártya elfogadó hely.

http://www.kalandstrand.hu/index.php?pg=bemutatkozas&nyelv=hu

A Keszthelyi öbölben, az algyenesi Lidó Strandról nyíló háromhektáros ligeterdőben, gyönyörű környezetben 70 akadályos pályarendszer fogadja a vendégeket. A KALANDSTRAND egyben osztálykirándulások, „kalandos tanórák”, csapatépítő tréningek kiváló helyszíne is. A 130 cm alatti kicsiket gyerekpálya (zöld) várja, 130 cm-től a junior (sárga) pályák, míg 150 cm-től a felnőtt (piros) pályák is használhatók. A kalandparkban, mely ÖKOPARK (mert elkötelezetten törekszik ökológiai lábnyomának lehető legkisebb szinten tartására) és BABABARÁT (többek között bababarát sarok etetésre, pelenkázásra) is egyben, számtalan híd csábít kipróbálásra. A hézagos fadeszka-híd, rönkhíd, trapéz sor (kötélen felfüggesztett fa rudakból áll), vietnámi-híd (alul egy járókötél, felül két kapaszkodókötél), indián híd (alul és felül egy kötélből áll) „hálós híd”és csigás drótkötél-csúszda csak ízelítő a kínálatból.

A belépő megváltása után 2 órát lehet a parkban tartózkodni. A kalandpark animátorai végig segítséget nyújtanak. A kalandparkba kerékpárral és kutyával a strand működése idején lehet bejönni. A kalandpark területén kutyák csak pórázon vezetve, gazdájuk felügyeletével és felelősségére tartózkodhatnak!

FAMILYPARK

Cím: 7062 St. Margarethen im Bgld..

Árak: 3-99 éves korig: 21,5 euro, péntek családi nap, akkor 19,5 euro, szülinaposoknak 3-14 éves korig ingyenes, ajándék utalvány is váltható

Nyitva márciustól szeptemberig  9-18 óráig, egyéb időszakokat lásd a honlapon.

www.familypark.at

A Fertőmelléki-dombság szívében  található  Familypark 145 ezer négyzetméteren várja látogatóit: élményvár, kalandsziget, parasztudvar és meseerdő szórakoztatja a kicsiket és a kalandvágyó nagyokat ebben a nem mindennapi vidámparkban. A pörgő, forgó, mozgó játékok mellett élmény- és vízi játszótér, mászókák, kötélpark, zenés színház és kézműves foglalkozások színesítik a programot. A kalandparknak otthont adó parkerdő is különleges: színes virágágyások, patakocskák, formára nyírt sövények tarkítják a legapróbb részletekig kidolgozott fantáziavilágát. Ideális kirándulóhely, ahol több étterem, bisztró, fagyizó és kávéház gondoskodik finom falatokról és innivalókról. A garantált szórakozást biztosító szabadidőparkba érdemes átruccanni egy egész napos kirándulás erejéig is. Az idősebb családtagok is élvezni fogják!

Megjelent: HelloBaby! magazin nyári különszámban

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa őket!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások