Megjelent az új HelloBaby!

Neked már van saját példányod? Ha megbízható információkra vágysz, akkor a lehető legjobb helyen keresed a HelloBaby!-ben! Lássuk csak, miről is olvashatsz április-májusi számunkban!

Legújabb számunkban a babát várók a gyógyszermentes szülési fájdalomcsillapító eljárásokról olvashatnak részletesebben. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék szülésüket a maga valóságában megélni, s ezért olyan módszereket keresnek, amely nem a fájdalom kikapcsolása révén hat. Manapság lassan, de határozottan a harmincas évekre tolódik az első baba születésének ideje. Igencsak elcsodálkozunk, amikor valaki húszas évei kezdetén válik szülővé. Interjúnkban most fiatalon szülő anyák történetét és tapasztalatait ismerhetjük meg ezzel kapcsolatban.

A szoptatás alatt nagy valószínűséggel az anyák többségének szüksége lehet egy-egy röntgenvizsgálatra, MRI-re. Vajon ilyenkor mi a teendő? Fel kell függeszteni a szoptatást? Szakértőnk alapos, részletekbe menő válasza mellett a mai magyar gyakorlatról is szó esik – hiszen könnyen lehet, hogy az anyák ellentétes javaslatokba ütköznek.

Nincs még egy olyan életkor, amikor az ürítés kérdései annyira középpontba kerülnek, mint csecsemőkorban. Az egész család aggodalommal lesi, mikor lesz tele a pelus! Naponta többször vagy csak hetente egyszer? Sárga vagy zöld? Gyermekgyógyász szakértőnk segítségével sorra vesszük a leggyakoribb problémákat és kérdéseket, majd kitérünk arra is, mit ne tegyünk a picikkel akkor, ha valamilyen kaki-gondra gyanakszunk.

Recept összeállításunkban olyan növényi pástétomokat mutatunk be, amelyekkel színt és új ízeket vihetünk a reggelizőasztalra. Talán sikerül így feldobni a unalmas szendvicseket, és csökken a nem túlságosan egészséges felvágottak fogyasztása, amelyek a bennük levő számtalan adalékanyag miatt nem igazán babagyomorba valók.

Ha szoptatási problémád van, csak keress rá a neten, vagy tedd fel kérdésedet valamelyik FB csoportban, és máris választ kapsz, egyszerre akár hetvenhetet is – így is tájékozódhatsz. Ha azonban szakszerű és gyors segítségre van szükséged, és nem szeretnél többféle, olykor homlokegyenest ellenkező tanácsot fontolóra venni, akkor hívj szoptatási tanácsadót, aki személyre szabott megoldáshoz segít hozzá. Írásunkban az ő munkáját mutatjuk be.

A LoveYourBelly módszer bemutatkozását azoknak az olvasóknak szánjuk, akiknek a hasa a szülés után hónapokkal sem húzódik vissza a várakozásoknak megfelelően, de plasztikai sebészhez azért nem akarnak fordulni.

Ha nálatok még nem ütötte fel a fejét tetűinvázió, akkor annál jobb, tájékozódj arról, hogyan előzheted meg, és mit kell tenned, ha mégis utolér benneteket ez a kellemetlenség. Ugyanígy figyelmedbe ajánljuk kisgyerekkori fogbalesetekkel foglalkozó cikkünket, vagy azt, amelyikben a gerincferdülésről olvashatsz.

A tavasz a lehető legideálisabb évszak a kirándulásokhoz! Ezért programajánlóról is gondosodtunk, csupa olyasmiről, amit nem csak a gyerekek, hanem a szülők is élveznek.

Ha úgy látod, neked való a HelloBaby!, mert sok kérdésedre választ kaphatnál belőle, akár elő is fizetheted ITT. Maradj velünk egész éven át! Ajánlj minket az ismerőseidnek is!

Hozzászólások