Megjelent a HelloBaby! Sikertörténetek különszáma!

Nemrégiben lezárult a HelloBaby! magazin nyereményjátéka, melyre bárki beküldhette anyasághoz, szüléshez, gyermekekhez kapcsolódó sikertörténetét. A beérkezett írások híven tükrözték azt, amit a pályázati kiírásban is megfogalmaztunk: a sikernek sokféle arca, megközelítése lehetséges. Ezúttal nem a pénzbevétel nagysága volt a sikeresség fokmérője. Arra voltunk kíváncsiak, mit éreztek ti, olvasók, sikernek saját, kisgyermekes családotok, személyes sorsotok szempontjából, milyen kezdeményezések segítik sikeresen az anyák, családok boldogulását, hogyan egyeztethető össze sikeresen a személyes álmok és utak megvalósítása a gyermekek felnevelésével. Az öt nyereményt azok kapták, akiknek a története a leglátogatottabbnak bizonyult:

  1. Pintér Annamária: Ilyen volt – ilyen lett!
  2. Kovács-Dandi Csilla: Boldog babavárás, pozitív szülés
  3. Dr. Novák Hunor: a novakhunor.hu sikere
  4. Farkas Patrícia: YouToube-on az életünk
  5. Kitka Nikolett: Mintha a világ súlyát cipeltem volna

Ezzel azonban még természetesen nincs vége! Olyan sok értékes, elolvasásra érdemes pályamunka érkezett, hogy a legjobbakat  összegyűjtve ebben a különszámban nyújtjuk át neked.

Ötféle témacsoportba soroltuk a pályázatokat.

Sikerek a sportban – anyaként

Sikerek az életünkben – amikor a gyerek kerül a középpontba

Sikerek a neten – amikor a támogató közösség segíti a tájékozódást az információk özönében

Közös sikerek  – amikor igazi csapatmunka segíti a közös vállalkozást és célt

S végül, de nem utolsó sorban: Sikeres (anya) vállalkozások – amikor épp a gyerekek születése ébreszt rá, hogy mivel érdemes foglalkozni, milyen újfajta vállalkozással lehetne előrukkolni.

Reméljük, a sokféle történetből, szemléletmódból Te is ihletet merítesz, és így vagy úgy, de segíteni fognak abban, hogy saját sikertörténeted is kezdetét vehesse. Vagy már van is saját sikertörténeted? Ha igen, ne késlekedj, írd meg nekünk! A rendszeresen megjelenő HelloBaby! magazinban helyet biztosítunk a legjobbaknak, mert fontosnak érezzük, hogy megtanuljuk értékelni, megbecsülni azt, amit elértünk, amink van – így tudunk napról napra fejlődni, jobbá válni.

 

Hozzászólások