Videó! A világ legszebb babafürdetése

Sonia Rochel francia újszülött ápoló és csecsemős nővér dolgozta ki ezt a babafürdetési technikát, amely egészen egyedülálló és megdöbbentően új szemszögből közelíti meg a pici babák fürdetésének lehetőségét.

Sonia hosszú ideig gondolkodott azon, vajon miért fordul elő gyakran, hogy a babák sírósak, nyugtalanok egy meleg vízzel teli kiskádban, ami pedig annyira hasonlít a magzatburokból ismerős közegre. Kísérletezni kezdett hát azzal, hogy egészen lelassítja a fürdetéssel járó mozgást, a lehető legóvatosabban változtatva a babák testhelyzetét.

A folyamatosan csurgó víz hangja és a lassú, kiszámítható mozdulatok csodát műveltek a picikkel: a videón látható baba gyakorlatilag elalszik a fürdetés alatt, s még az sem zavarja, amikor a víz a szájához, szeméhez ér vagy belemegy a fülébe.

Úgy tűnik, a pancsolás ideje alatt a kis újszülött visszatér az anyaméhbeli állapothoz, ahol minden biztonságos, meleg és nyugodt.

Forrás: mno.hu

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa őket!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások