Kisfia műtéti hegét tetováltatta magára

Josh Marshall azután döntött a tetoválás mellett, hogy fia Gabriel elárulta neki, szörnynek érzi magát a nagy műtéti heg miatt.

A kisfiúnál az operációra azért volt szükség, mert agydaganattal diagnosztizálták, a beavatkozás azonban jókora műtéti heget hagyott hátra.

Josh a Buzzfeed News című amerikai portálnak elmondta, fiát a diagnózis óta többször műteni kellett, és bár még mindig maradt tumor az agyában, az állapota szerencsére stabil.

Gabriel éppen ezért visszatérhetett az iskolába is, ahol a műtéti heg miatt sokan megbámulták őt. Miután elmesélte édesapjának a dolgot, Josh úgy döntött, a fiáéval megegyező heget tetováltat magára, hogy így növelje gyermeke önbizalmát.

“Ha mostantól megbámul valaki az utcán, akkor mindkettőnket egyszerre fog bámulni, mert ugyanolyanok vagyunk” – mondta az édesapa fiának, miután leborotválta a haját, és fejére tetováltatta fia sebhelyét.

Forrás: buzzfeed.com

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa őket!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

 

Hozzászólások