A jó ég tudja!

Nem csak romantikus, de hasznos is a telihold vizslatása, ugyanis a csillagok elárulják, mikor van a legnagyobb esélye a gyermekáldásnak. 

Szórakoztatóbb szex

A babát tervező párok a sorozatos kudarcok után idővel már feladatként tekintenek a szexre, és lelkesedés helyett inkább céltudatosan bújnak ágyba. Az asztrológia a szexet – és a „babaprojektet” – szórakoztatóbbá, lazábbá és természetesebbé teheti, ráadásul könnyen követhető, biztonságos és költségkímélő módszer. A csillagállásból és a születési képletben szereplő szimbólumokból (ehhez asztrológus szakértő kell) következtetni lehet a fogantatás legkedvezőbb időpontjára, ám fontos kiemelni: garancia nincs, hiszen a baba megfoganása nem a mi kezünkben van. Hogyan lehet bevonni az asztrológiát szexuális életünkbe a gyermekáldás és a móka kedvéért?

Figyeld a teliholdat!

A mindennapi ember számára az asztrológia igen bonyolult tudomány, így az a legegyszerűbb, ha a Holdat és annak fázisait figyeljük. A bőségnek és termékenységnek legjobban a telihold kedvez, de a növekvő Hold szintén nagyon jó fázis a fogamzáshoz. Felhős idő esetén – vagy ha csak szimplán elveszítjük a fonalat – sincs probléma, a Holdnaptár segítségével pontosan nyomon követhetők az egyes fázisok.

2018-ban az alábbi napokon világít az összebújásra szólító telihold:

Január 31.
Március 2.
Március 31.
Április 30.
Május 29.
Június 28.
Július 27.
Augusztus 26.
Szeptember 25.
Október 24.
November 23.
December 22.

Kövesd a bolygó órákat!

Természetesen nem minden nő ciklusa követi a Hold ciklusait, ezért a termékeny napok meghatározásához és a szexuális aktusok időzítéséhez érdemes a bolygók állását is figyelembe venni. A bolygómozgások ciklusa napkeltével kezdődik – ez a bolygónap kezdete -, az órák pedig egy ismétlődő mintát követnek. Napfelkelte után az első óra a Szaturnusz (házasság), ezt követi a Jupiter (bőség), majd a Mars (férfiasság), a Nap (növekedés), a Vénusz (nőiség, szerelem), majd a Merkúr (gyógyulás), és végül a Hold (termékenység). A Vénusz órájában érdemes összebújni, ha a meddőség hátterében női probléma áll, és a női energiákat erősítenénk. Ha mindez a férfinál áll fenn, akkor a Mars órája lehet a legkedvezőbb a szexre. Az IVF-fel próbálkozók – illetve a műtét után lábadozók – a Merkúr óráját hívhatják segítségül a gyógyulás erősítéséért, és a sikeres fogamzásért.

Bonyolult számolások eredménye, hogy kiderüljön, adott nap, adott órájában épp melyik bolygó jár, így inkább hívjuk segítségül az internetet. A http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp címen elég csak tartózkodási helyünket és a pontos időt beírni, máris kiad egy táblázatot a nappali és éjszakai bolygó órákról.

Forrás: Hellobaby! archívum

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások