Megjelent a júniusi HelloBaby!

Egy kis ízelítő legújabb számunk tartalmából:

Eszteréknél a második baba születése után két vetélés következett – olyan veszteségek, amelyeket nagyon nehéz volt feldolgozni, és utána bizakodóan várni a következő babát. Végül Boglárka mégis megérkezett épségben, egészségben!

Más családoknál az örökbefogadás a teljes családhoz vezető út. Edina és Ronald három gyermeket fogadtak örökbe – ismerkedj meg az, cseppet sem hétköznapi történetükkel is!

 

A gyerek érkezése hatalmas változásokat hoz egy pár életébe. Vajon mire számíthattok, ami a kapcsolatot illeti? Az egyik legizgalmasabb kérdést manapság sokan már a babavárás idején tisztázni szeretnék, de más a meglepetéseket kedveli. Ti mikor szeretnétek megtudni, hogy fiatok vagy lányotok lesz? Elidőzünk a terhesség alatti fogápolás sajnos sokszor szőnyeg alá söpört, pedig igen fontos témájánál.

Bár nyáron születni valószínűleg nagyon jó, mert mert nem vagyunk a négy fal közé zárva, és az anyák is bátran feltölthetik idénygyümölcsökkel, zöldségekkel a kiürült raktáraikat, azért kérdéseket is jócskán feltehetünk. Szakértőnktől megtudhatod, hogy háríthatod el a szúnyogok támadását, mit adhatsz a kicsire, milyen az ideális hőmérséklet, hogyan autózzatok, és jó ötlet-e bekapcsolni a légkondit. Olvashatsz a szülés után jelentkező hajhullásról is: kívánjuk, légy túl rajta minél hamarabb!

Milyen is a nyár gyerekkel?

Hát csodálatos, maga a szabadság: válogathatsz programajánlónkból, ötleteinkből, amelyek segítségével praktikusabban intézheted a mindennapjaitokat.

Meglepő, de az előítéletes gondolkodás már óvodás korban megjelenhet, ahogyan azt egy megdöbbentő kutatásból is megtudhatjuk – ki ne hagyd Kopp-Skrabski-díjas szakértőnk, Sződy Judit pszichológus írását!

Belegondoltál már, hogy egyszer, ha minden jól megy, belőled is anyós lesz? Elemezgessük együtt az anyós témát, a családok örökös gumicsontját!

Ha Te is úgy érzed, hogy rád férne egy kis mozgás, erősítés, kezdd otthon, napi húsz perccel! Tűzd ki gyakorlatsorunkat, és csináld végig minden nap!

Legyél Te is olvasónk, hogy első kézből értesülhess az újdonságokról, és a postaládádba kapd az új HelloBaby!-t.

Hozzászólások