Megjelent a HelloBaby! februári száma!

Sikertörténet pályázatunk izgalmas finise zajlik éppen! Te már szavaztál a kedvenc történeteidre? Február 15-éig még Te is befolyásolhatod, kik nyerik majd meg az öt értékes nyeremény egyikét.

Azt is örömmel tudatjuk, hogy megjelent legújabb számunk, melyben egy sor fontos, naponta felmerülő témáról olvashatsz megbízható információkat. ITT lapozhatsz bele!  A másodikat várod, és izgulsz a testvérféltékenység miatt? Szakértőnk segít abban, hogyan teheted zökkenőmentessé az átmenetet a kistesó érkezése után.

Tapasztalt házi gyermekorvos szakértőnket arról kérdeztük, melyek azok a tünetek, panaszok, amelyekkel jobb, ha azonnal orvoshoz viszed a kisbabádat.

Néha úgy alakul, hogy nem csak a babához vezető út nehéz, utána jön még csak a megpróbáltatások java. Éviék története mégis csodálatos fordulatot vett: a lányok már spontán terhességből születtek.

Emlékszel? Nem daganat, hanem baba! Ezt a címet viselte egyik legmegdöbbentőbb történetünk.  Olvasd el, hogy vannak most, néhány évvel a történtek után!

Olvashatsz egy kis kitekintést határainkon túlra: bemutatjuk, milyen a szülés ma Európában, milyen születés körüli szokások, hiedelmek veszik körül az anyát és az újszülöttet világszerte?

Ha épp ott tartasz, hogy elveszettnek érzed magad a rengeteg babaholmi dömpingjében, akkor készülődjünk együtt! Szakértőnktől megtudhatod, mire lesz szüksége a babának, mire számíthatsz, ha már itt lesz veletek?

Felmerült nálatok, hogy esetleg apa menjen GYES-re egy időre? Februári számunkban részletesen olvashatsz más apák tapasztalatairól! Abban is segítünk, hogyan mondhatsz ügyesen és főként, másként nemet olyankor, amikor határokat kell szabnod gyermekeidnek.

Mire számíthatsz akkor, ha kórházba kerülsz a gyerekeddel? Sokat javult a helyzet, számos helyen gyógyító partnernek tekintik már a szülő – derül ki a TASZ szakértőjével készített interjúnkból.

Megosztunk veled néhány ötletet, hogy érezheted magad még jobban a babával együtt!

Ha szeretnél előfizetni magazinunkra, akkor most először különszámainkkal együtt kaphatod kézhez a kéthavonta megjelenő HelloBaby!-t és még ajándékot is kaphatsz hozzá!

 

Szeretnénk felhívni a figyelmedet  Mami Info kiadványunkra, mely összefoglaló kéziköny-féleség a modern idők igényeire szabva: minden fontos babás témáról megbízható információkat találsz benne áttekinthető, korszerű formába öntve. Itt tudsz belenézni , milyen sokszínű!

Ismered már sajátmárkás babaápolási termékeinket? Egy próbát biztosan megér, kattints ide   éppen aktuális akciónkért!

Hozzászólások