Íme egy kis ízelítő a tartalomból:

Család születik rovatunkban Bala és Beni történetével ismerkedhetsz meg: bár kamaszkoruk óta együtt voltak, a gyermekeik sok évvel később születtek meg, négy lombikprogramból.

Sajnos előfordul, hogy a gyermektelenség hátterében súlyos gyermekkori traumák állnak. MeToo címet viselő történetünk arról a hosszú útról szól, amely lelki és orvosi segítséggel végül mégis elvezetett a várva várt baba születéséhez,

Ha hiába vártok a babára, komoly segítséget jelenthet egye-egy alternatív terápia, amely egészen máshova helyezi a hangsúlyokat, mint a lombikprogram. Ismerkedj a lehetőségekkel!

Czippán Anett kisfia időközben megszületett! Kismamanaplójában az utolsó harmad történéseiről és érzéseiről olvashatsz.

Három anya – három különböző életkor. Olvasd el, mit vettek könnyedén, és mi okozott nehézséget 20-30, majd 40 évesen, amikor babát vártak.

Nem árt, ha anyaként is tisztában vagy a jogaiddal! Dr. Zeller Judit jogásszal a születés körüli időszak és az első évek során felmerülő jogi dilemmákról beszélgettünk.

A születés utáni első hetekben talán a nyugalom és kiszámíthatóság az, amire leginkább vágyni kezdesz. Vajon mire számíthatsz, mikor lesz a káoszból napirend?

A hordozás praktikus megoldás a hétköznapokban, de azzal is tisztában vagy, miért olyan jó a babának?

Három karácsonyi édesség receptjével készültünk ebben a hónapban: portugál angyalhaj azoknak, akik egyszerűre vágynak, fahéjas tekercs azoknak, akik nem félnek a kalóriáktól, és sütőtökös lepény azoknak, akiknek fontosak az egészséges összetevők.

Kicsikkel az élet rovatunkban szokás szerint a mindennapok gyakorlati kihívásaiban szeretnénk segítségedre lenni. Néhány példa a tartalomból:

  • Mit tehetsz, mivel moshatsz, ha a gyerek bőre nem bírja a sok vegyszert? Körképünkben környezetbarát természetes mosószerekkel ismerkedhetsz meg.
  • Tippeket gyűjtöttünk arról, mivel töltheti a család az ünnepek közötti napokat.
  • Az egy-másfél éves korosztálynak ajánlható legjobb játékokat gyűjtöttük csokorba, és megtudhatod, milyen játékok nyerték el az Országjáték 2017. kitüntető címet.

Infografikánkban minden idők legsikeresebb játékait találod meg. Közte vannak a te régi kedvenceid is?

Lapozz bele a HelloBaby!-be ITT!

Boldog ünnepi készülődést kívánunk és jó arányérzéket, hogy megtaláljátok a ti saját kis ösvényeteket a bensőséges ünneplés és a túlköltekezés, felesleges pazarlás között!

Ajándékozz magadnak vagy barátnődnek karácsonyra Hello Baby! előfizetést!

Hozzászólások