Persze nagyjából tudjuk, mikor mit kell tenni a babával, beteg gyerekkel, boldogulunk a váratlan és hétköznapi helyzetekkel – kivéve, amikor éppen nem, mert nem jut eszedbe, vagy borzasztóan fáradt vagy… egy szülőnek annyiféle kihívással kell megküzdenie nap mint nap! Úgy tűnik, az interneten minden kérdésedre választ kapsz. De aztán arra is hamar rádöbbensz, hogy ugyanarra a kérdésre elég sokféle válasz létezik. Melyik a jó ezek közül? Kinek higgyél? Ismerős a dilemma, amikor kezdő, még bizonytalan szülőként mindenkinek van egy-két tanácsa számodra, a baj csak az, hogy még véletlenül sem ugyanazt javasolják?

A HelloBaby! magazin szeretne segítségedre lenni ezekben a helyzetekben. Igyekszünk megbízható, kipróbált információkat összegyűjteni, hogy megkönnyíthessük neked a döntést. De vajon éppen kéznél lesz az a szám, amiben a keresett információt megtalálod? Nekiállsz lapozgatni, amikor lázas a gyerek?

Most új és izgalmas, 162 oldalas kiadvánnyal készülünk, a Mami Infóval! Minden fontos babatervezős, várandós, babás témáról olvashatsz egy részletesebb, de jól áttekinthető összefoglalót, s valamennyi témához tartozik egy infografika is, amely a lényeget emeli ki a maga látványos eszközeivel, hogy egyetlen pillantással áttekinthesd, amit tudnod kell.

Rendeld meg legújabb kiadványunkat, amely most 1790 Ft-ért lehet a tiéd!

Rendelés leadáshoz kattints IDE!

Íme egy kis ízelítő a tartalomból
LAPOZZ BELE!
(lapozáshoz kattints a képre)

Hozzászólások