Megjelent az októberi HelloBaby!

Engedd meg, hogy röviden bemutassuk, mi mindenről olvashatsz benne! Ha nehézségbe ütközik a beszerzés, mert nincs a közelben újságos, vagy van, de elkapkodták, akkor fontold meg az előfizetés lehetőségét! Most különösen jól járhatsz, mert az első harminc előfizető LEGO DUPLO Állatbébik készletet is kap ajándékba az egyéves magazin előfizetés mellé!

Család születik rovatunkban ezúttal olyan történettel ismerkedhetsz meg, amelyben az Aviva torna mindennapos gyakorlása segített a sikeres fogamzásban. Igyekszünk bemutatni egy olyan tünetcsoportot, amely gyakran felfedezhető a termékenységi problémák hátterében. A policisztás ovárium szindrómát gyakran emlegetjük, de kevesen tudják, pontosan mit is jelent.

Néha olyan jó belefeledkezni mások gondolataiba, érzéseibe. Különösen így van ez, ha babát vársz! Most Czippán Anett műsorvezető várandós naplóját követheted nyomon a HelloBaby! hasábjain. Tudatos babavárással foglalkozó írásunk segít eligazodni a lényeges és kevésbé fontos befektetések, tennivalók között. Hogy a pénzed valóban olyasmire költsd, aminek hasznát látod!

Felkészültél az első hét meglepetéseire? Segítünk eligazodni az utófájások, tejbelövellés, érzelmi hullámvasút dzsungelében, sőt, adunk jó néhány hasznos tippet, ha el akarod kerülni a felesleges tápszeres pótlást.

A fogzás örök téma, de mi van akkor, ha már születéskor ott van egy fogacska a baba ínyében? Fogorvos szakértőnk válaszol a szülők leggyakoribb kérdéseire.

Tippeket gyűjtöttünk a falatkás etetéshez: minden, amit szívesen kézbe vesz és megeszik 10-11 hónapos csecsemő – próbáld csak ki, mit szól az önálló evéshez!

Gondolkodtatok már azon, hogy otthoni hajvágást vagy élményfodrászatot fogtok választani, ha megnő a gyerkőc lobonca? Mindkét lehetőséget bemutatjuk legújabb számunkban. Úszóbajnok legyen, vagy elég, ha megtanul jól úszni? És ha már döntöttetek, vajon a babaúszással kell kezdeni, vagy ráér kisiskolás korban? Úszásoktatót faggattunk a szülők gyakori kérdéseiről. A kutya remek játszótárs a gyerekek számára, de azt már kevesebben tudják, hogy az oktatásba, terápiába is kiváló hatásfokkal bevonhatók. Most az állatasszisztált terápiákról olvashatsz.

 

Hozzászólások