Most egyszerre kétféle HelloBaby! is kapható!

Megjelent a HelloBaby! magazin legújabb, augusztus-szeptemberi száma, tele izgalmas és aktuális témákkal. Legyen neked is saját példányod! Kapható az újságárusoknál és a hipermarketekben. Most kétszeresen is megéri keresgélni a magazinok tengerében: TOP10  nyári különszámunk, amelyben a legjobb tippeket, ötleteket gyűjtöttük össze kisgyermekes családoknak, még mindig kapható!

Olvastad már egyik legnépszerűbb írásunkat?  Hőségben különösen aktuális!

Lássuk, mit találsz legújabb, augusztusi számunkban!

Babatervezésről szóló rovatunkban ezúttal a lélek került a középpontba. Nem arra akarunk kilyukadni, hogy mindig csak a lélek tehet róla, ha nem jön a baba, de elgondolkodtató beszélgetést olvashattok Molnár Judit Eszter pszichológussal arról, mi minden gátolhatja hatékonyan és éveken keresztül a gyermekáldást.

Új meddőségi központ megnyitóján jártunk, ismerkedj meg a Reposys szakembergárdájával!

Család születik rovatunkban Dóráról olvashatsz, aki meddőnek hitte magát, így fordulhatott elő, hogy 24 héten át mit sem sejtett a benne növekedő babáról.

Interjút olvashatsz Czippán Anettel, aki második babáját várja!

A nyár sokakat érintő újdonsága volt annak a rendeletnek a megszületése, amely lehetővé teszik, hogy akár egy nap múlva távozhass a kórházból szülés után. Megfelelsz a feltételeknek?.Ki jár jól ezzel?

Másállapotot a szülészetben! A mozgalom egyik vezető aktivistájával arról beszélgettünk, melyek azok a változások, amelyek minden szülő nő és újszülött érdekét szolgálják.

Olyan hamar elröppen az első év! Máris gondolkodhatsz az első babazsúron? Ismerkedj meg torta ötleteinkkel is!

És hogy álltok így egy évvel szülés után a szexszel? Akár minden rendben köztetek, akár keresitek még egymást, hasznát vehetitek szexről szóló összeállításunknak, amelyben több személyes tapasztalatnak is helyet adtunk.

Egy kisgyerekes család élete időről időre a betegségekről szól. Bár sajnos végéhez közeledik a nyár, még jó néhány hét hátra van az év legtöbb aktivitást tartogató időszakából. Előzd meg a betegségeket és a baleseteket!

Mit kell tudni a tehéntej fehérje okozta allergiáról? Az új táplálási ajánlás szerint nem kell egy évig várni a bevezetéssel.

Milyenek a kilátások, ha már gyermekként cukorbetegséggel kell együtt élni? Szakértőink segítségével megismerkedhetsz a korai tünetekkel, kezelési lehetőségekkel. Gábor történetén keresztül megmutatjuk, hogy zajlik mindez a mindennapokban.

Hozzászólások