Zárjunk össze!

A várandósság alatt természetes módon szétnyílik az egyenes hasizom, követve a pocak gömbölyödését. Minden második anyát érint azonban a rectus diastasis, azaz a SZÉTNYÍLT HASIZOM problémája, amikor az izomköteg nem zár össze, és a megsérült kötőszöveten át akár több ujjnyi eltávolodás is kitapintható.

Bagyinka Tímea szakképzett Oktatói 2017. Áprilisi 30-án 13 országban 84 helyszínen tartanak LoveYourBelly-tréninget, hogy még több nőt indítsanak el azon az örömteli úton, melyen megtanulják újra szeretni a pocijukat!

A LoveYourBelly az egyetlen, klinikailag is igazolt módszer, amellyel MŰTÉTI BEAVATKOZÁS NÉLKÜL is, biztonságosan összezárható a hasizom, így szüntetve meg a derék- és hátfájást, miközben új erőre kap a teljes vázizomzat. Megtanítja a hasizmok működését, hogy mi ártalmas és hogyan formálható a legszebbre a has!

Most minden résztvevőnek LoveYourBelly SummerTeam tagságot biztosít, amellyel egy ZÁRT KÖZÖSSÉG tagjaként ingyenes konzultációt, nyomon követést, mintaétrendet és sok-sok motivációt kaphatsz 12 HÉTEN ÁT!
Kérdd a felvételed az oktatódtól a tréning végén!

Az eseményről bővebben itt olvashatsz, illetve a honlapon tudsz részletesen tájékozódni.

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Honlapunkra is érdemes rendszeresen visszalátogatnod, ha megbízható információkra van szükséged.

Hozzászólások