A kórház WC-jén akarta lehúzni kisbabáját egy kínai nő

Ha az anyján múlik, valószínűleg nem kap esélyt az életre az a csecsemő, akit egy kórház WC-jéből szedtek ki a születése után Kínában. A brit Daily Mail cikke szerint az anya nem tudta, hogy terhes.

A történet erősen emlékeztet arra az amerikai sorozatra, amelyben arról mesélnek nők, hogy állítólag nem vették észre a terhességüket, ezért szinte sokkszerűen érte őket a szülés, illetve az anyaság.

A kínai nő gyomorfájás miatt ment kórházba, és azt mondta, hogy nem tudott a terhességéről. Az egyik ügyeletes orvos később azt mesélte, hogy éjjel kiabálást halott a folyosón. Látta, hogy az egyik mosdónál többen is összegyűltek, és egy nő kopogott az ajtón, illetve kérlelte a bent ülő embert, hogy engedje be.

A WC-ből nem sokkal később gyereksírás hallatszott, és végül a biztonságiak betörték az ajtót, mert a bent ülő nő nem akart senkit beengedni.

Az ügyeletes orvost sokkoló látvány fogadta: az újszülött a WC-ben félig elmerülve sírt, és a köldökzsinór sem volt elvágva. Az anya állítólag megpróbálta lehúzni a csecsemőt.

A cikk szerint a nő és a kisbaba is jól vannak. Azt nem tudni, mi lett a sorsuk. A Daily Mail azt sem közli, melyik kínai városban és mikor történt az eset.

 

(Forrás: hvg.hu, fotó: medicsindex.ning.com)

Hozzászólások