Szívszorító! Homokozót építtetett kisfia sírjára egy anyuka

Egy amerikai édesanya szívszorító tette terjed vírusként az interneten. Ashlee Hammac homokozót építtetett ötnaposan elhunyt kisfia sírjára, hogy a kicsi bátyja együtt tudjon vele játszani.

 

A fotót, amelyen a 3 éves kisfiú az öccse sírjára épített homokozóban játszik, március 2-án tette fel az édesanya a netre és már többszázezren osztották meg.

Sokat mondogatta, hogy szeretne játszani az öccsével, ez pedig elgondolkodtatott” – mondta az anya a People magazinnak azzal kapcsolatban honnan jött a nem mindennapi ötlete.

Ryan ötnapos korában halt meg. Mióta eltemettük, a férjemmel rengeteget járunk a sírjához, és sokszor Tuckert is magunkkal visszük. Bár még csak három éves, nagyon jól tudja, mi történik, és szeretné ő is kivenni részét a gyászból. Észrevettük, hogy amikor a sírnál üldögélünk, Tucker azokat az altatókat énekli, amit együtt énekeltünk Ryannak.”

Az édesanya elmondása szerint ekkor gondolt rá először, hogy a nagyobbik fiának segít a gyászban.

Amikor először eszembe jutott a homokozó ötlete, gyorsan elhessegettem. Féltem, mit szólnak majd hozzá az ismerőseink. Aztán azon kaptam magam, hogy folyamatosan ezen kattogok, sőt gondolatban már azt is kitaláltam, hogy nézzen ki. Nem volt mit tenni, belevágtunk.”- mesélte Ashlee.

Azóta kiderült, hogy jó döntést hozott. A közzétett fotó hatására hasonló helyzetben lévő anyukák köszönőlevelei árasztják el a családot, amelyben támogatásukról biztosítják őt. „Sokat jelent ez nekem, mert így szép lassan el tudom majd engedni Ryan-t”- nyilatkozta Ashlee.

A pici baba még tavaly októberben jött a világra és öt napig élt, mert a születése után komplikáció lépett fel. Ashlee a terhesség 34. hetében erős migrén miatt rosszul lett.  Kórházba került, ott pedig kiderült, hogy a migrén a szülést is beindította.

Akkor még sikerült leállítani a folyamatot, ám néhány nappal később már nem. Kiderült, hogy szülés közben megsérült a méhlepény, és Ryan hosszú órákon keresztül nem kapott levegőt. Négy napot töltött az intenzíven, mire kiderült, nincs agyműködése.”- emlékezett vissza Ashlee.

A szülők az 5. napon úgy döntöttek lekapcsoltatják a gépekről a babát, a szerveit pedig átültetésre ajánlották fel.


(Forrás: hír.ma)

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/9PFsYvJrdgk” frameborder=”0″ allowfullscreen]
Hozzászólások