Melyik a megfelelő terhességi teszt?

Ahhoz, hogy el tudjuk dönteni, melyik a számunkra legmegfelelőbb terhességi teszt, nem árt tisztában lenni néhány alapvető fogalommal, a termék kínálattal, illetve azzal, hogy egyáltalán milyen szempontokat kell figyelembe vennünk a választásnál. Íme, a segítség!

PROMÓCIÓ

TERHESSÉG

Tudományos ismeretek

A megtermékenyített pete a méhkürtőn keresztül jut el a méhbe. Nagyjából egy hétig tart, amíg a pete szilárdan beágyazódik a méh falába. A terhesség kezdetét általában a megtermékenyített pete beágyazódásától számítják, hiszen az ettől kezdve indul fejlődésnek.

Hogyan működik a terhességi teszt?

A terhességi teszt a humán chorion-gonadrotopin (hCG) hormont mutatja ki, ami a pete beágyazódása után válik kimutathatóvá a terhes nő vizeletében. A hCG szint gyorsan nő, és a terhesség ideje alatt mindvégig emelkedett marad.

CLEARBLUE terhességi tesztek

A Clearblue ajánlása szerint a terhességi próbát a menstuáció esedékességének első napjától célszerű elvégezni.
A Clearblue tesztek 99% feletti pontossággal mutatják ki a terhességi hormon jelenlétét a menstruáció várható első napjától.
Egyes Clearblue tesztek olyan érzékenyek, hogy akár már a menstruáció várható időpontja előtt 4 nappal használhatóak. Mindazonáltal mindenképpen ajánlott a menstruáció várható első napján a tesztet újra elvégezni, az esetleges „nem terhes” eredmény megerősítésére.

Clearblue Visual +/- Terhességi Teszt

Kiknek ajánljuk?

Azoknak a nőknek, akik megfizethető áron keresnek megbízható terhességi tesztet. A hagyományos terhességi tesztek eredményei sokszor nehezen olvashatók le, nem egyértelműek. A Clearblue Vizuális +/- Terhességi Teszt kétszeres megerősítéssel szolgál az egyedi színváltó vég és kontrollvonal révén.

Pontos – 99%-os pontosság a menstruáció várható első napjától
Érzékeny és korai – akár már 4 nappal a menstruáció várható időpontja előtt használható (Érzékenység: 25 mUl/ml)
Egyértelmű – az egyetlen teszt, ami a könnyen leolvasható + (plusz) vagy – (minusz) jelzésnek köszönhetően nagyobb biztonsággal állapítható meg az eredmény.
Gyors – 2 percen belül eredményt ad
Egyszerű használni – színváltó vég és a kontroll ablak mutatja, hogy a teszt működik

Clearblue Kompakt Terhességi Teszt

A Clearblue Kompakt Terhességi Teszt a hagyományos terhességi tesztek közül minőségével és megbízhatóságával emelkedik ki. A Clearblue a világ elsőszámú márkája terhesség és ovuláció terén.
Miért érdemes kipróbálni? Mert magas minőséget és 99% feletti pontosságot kínál, érzékenysége az azonos kategóriájú tesztekkel megegyezik, használata azonban mindössze 3 percet igényel. Diszkrét egylépéses tesztelést tesz lehetővé és kedvező ár-érték aránnyal rendelkezik.

Clearblue Digitális Terhességi Teszt Fogamzásjelzővel

Magyarországon egyedülálló technológiát és megbízhatóságot kínál a Clearblue Digitális Terhességi Teszt Fogamzásjelzővel, amely jelenleg az egyetlen digitális, LCD kijelzővel rendelkező terhességi teszt a magyar piacon, amely megmutatja a fogamzás óta eltelt hetek számát.

Kiknek ajánljuk?

Azokmak a nőknek, akik maximális bizonyosságra vágynak a félreérthetetlenül egyértelmű digitális eredménynek köszönhetően.Könnyen leolvasható digitális eredmények (a digitális kijelzőn megjelenő + (plusz) vagy – (minusz) jel segítségével egyértelmű eredményt ad). Az eredmény 24 órán keresztül látható marad a kijelzőn.
99% feletti pontosság a menstruáció várható első napjától.
Kettős megerősítéssel szolgál: az eredményen kívül azt is megmondja, hogy mennyi ideje történt a fogamzás.
Ha az eredmény „terhes” (+), akkor a fogamzás óta eltelt hetek száma is megjelenik: 1-2, 2-3 vagy 3+. A fogamzásjelző 92%-os pontossággal állapítja meg, hogy mikor történt a fogamzás.
A digitális teszt használata egyszerű, és eredménye könnyen leolvasható.
Érzékeny (25 mUl/ml)
Könnyű használni az egyedi óraüveg szimbólummal, amely megmutatja, hogy a teszt működik


OVULÁCIÓ

Tudományos ismeretek

Ovuláció bekövetkezésekor a pete a megrepedt tüszőből a méhkürtbe jut.
Erre általában a következő havi vérzést megelőző 12-16. nap közötti időszakban kerül sor.
A termékenységi ciklust két fő hormon szabályozza: az ösztrogén és a luteinizáló hormon (LH).
Az ösztrogén koncentráció növekedése az ovulációt kiváltó, kulcsfontosságú luteinizáló hormon (LH) szintjének hirtelen kiugrását idézi elő (ez az ún. „LH-csúcs”). A fogamzóképesség az LH-csúcs napján és az azt követő napon a legnagyobb. A pete az ovulációt követően legfeljebb 24 óráig termékenyíthető meg. Ha ez nem következik be, a méh nyálkahártyája lelökődik, és megkezdődik a havi vérzés. Ez az esemény jelzi a következő ciklus kezdetét.Clearblue Digitális Ovulációs Teszt

A Clearblue Digitális Ovulációs teszt az egyik kulcsfontosságú termékenységi hormont mutatja ki a vizeletben. Ezáltal pontosan azonosítja a menstruációs ciklusnak azon napjait, amelyeken maximális a fogamzóképesség. Ennek ismeretében a nők a lehető legnagyobbra növelhetik esélyüket a természetes fogamzásra.

Kinek ajánljuk?

Azoknak a nőknek, akik próbálnak teherbe esni, és ehhez olyan tesztre van szükségük, ami a lehető legpontosabban azonosítja a ciklus fogamzásra legmegfelelőbb 2 napját.  Félreérthetetlen eredményeket, könnyű leolvashatóságot kínál a Clearblue Digitális Ovulációs Teszt, amely segítségével könnyen megállapítható a fogamzásra legalkalmasabb két nap. A digitális kijelző egyértelműen jelzi az LH-szint emelkedését egy mosolygós arccal.99% feletti pontosság az LH csúcs kimutatásában
40%-kal több tesztcsíkot tartalmaz, mint a legtöbb más márka, hogy nagyobb esélye legyen az adott cikluson belül az LH csúcs kimutatására
Az egyedi villogó tesztcsík szimbólum mutatja, hogy a teszt működik
3 percen belül eredményt ad

Hozzászólások