A dm visszavonja a kekszes fehérjeszeletet!

A dm elővigyázatosságból visszavonja a polcokról kekszes DAS gesunde PLUS Sportness fehérjeszeletét.

Törökbálint, 2016. március 16. – A dm minőségi eltérés miatt elővigyázatosságból visszahívja a DAS gesunde PLUS Sportness fitness kekszes fehérjeszeleteket (45g) a polcokról, mert a termékben idegen anyagot találtak.

A dm elővigyázatosságból visszahívja a boltokból a DAS gesunde PLUS Sportness kekszes fehérjeszeleteket, a következő lejárati dátumú termékeket érintheti a minőségi probléma: 08-2016, 09-2016, 10-2016, 11-2016. és 12-2016. A vásárlók a lejárat dátumát a termék oldalán találhatják.A termékek visszahívásának oka, hogy a gyártás során használt tisztítókefe darabjai kerülhettek a fenti lejáratú termékekbe, így a dm elővigyázatosságból az összes esetlegesen érintett DAS gesunde PLUS Sportness kekszes fehérjeszeletet visszahívja a polcokról.

A dm arra kéri a vásárlókat, hogy az érintett DAS gesunde PLUS Sportness kekszes fehérjeszeleteket ne fogyasszák el, az érintett lejáratú termékeket vigyék vissza a drogéria üzleteibe, ahol természetesen visszakapják a vételárat. A dm számára a termékek minősége kiemelt fontosságú, a drogéria sajnálatát fejezi ki a történtek miatt, és elnézést kér vásárlóitól a termék gyártója nevében is a kellemetlenségért.

Kérdés esetén a drogéria az info@dm-drogeriemarkt.hu címen áll a vásárlók rendelkezésére.

Hozzászólások