11 éves kislány segítette világra a testvérét

Manapság, amikor a legtöbb szülés kórházban, több beavatkozással, egyharmaduk pedig császármetszéssel zajlik, néha jól esik olyan történeteket is olvasni, amik a folyamat természetességéből és magával ragadó szépségéből is visszaadnak valamit. November 28-án adta hírül a The Sun című napilap a következő hírt:
A 31 éves, ötgyermekes brit Tara Knightley fájásai hajnali öt körül, hirtelen kezdődtek, röviddel azután, hogy párja távozott otthonról. Legidősebb lánya, a 11 éves Caitlin segített neki a szülésnél, mégpedig úgy, hogy telefonon kaptak támogatást a teendőkről a mentőktől. Caitlin még a köldökzsinór elvágásával is ügyesen megbirkózott. “Először megijedtem, mert még sosem láttam ilyet – meséli a nagylány, – de aztán, amikor megszületett a húgom, nagyon boldog voltam, és borzasztóan szeretőm, annyira aranyos! – mesélte az újságíróknak.
A kishúg, Elsa Monet sértetlenül, egészségesen látta meg a napvilágot 7.17 perckor.
Tara, az édesanya, nagyon büszke legidősebb lányára, aki, ahogy Tara meséli, még akkor sem ijedt meg, amikor anyukája hangosan kiabált fájdalmában. – Én biztosan nem lettem volna képes 11 évesen ilyen higgadtan segíteni egy szülésnél, mint ő!
Miután minden rendben lezajlott, Caitlin elindult az iskolába, és ott lelkesen mesélte a történteket a tanároknak és az osztálytársainak, akik most nagyon büszkék rá. – Most már tudom, mi leszek, ha nagy leszek – meséli mosolyogva Caitlin: bába!

Forrás: The Huffington Post
További fotók ITT!

Hozzászólások