Visszalőtt támadójára a szoptató anya

A 21 éves Semantha Bunce éppen szoptatta négy hónapos kisfiát saját otthonában, amikor támadója betört a lakásba és rálőtt. Valószínűleg hatalmas sokkot jelentett a támadónak, hogy a fiatalasszony, aki egyébként a Nemzeti Gárda tagja és katonaorvosként szolgál, annak ellenére, hogy két lövés is súlyosan megsebesítette, azon nyomban tüzet nyitott a férfira saját fegyverével. A tűzharc során az egyik golyó a szomszéd lakásának falát is átütötte.
Azóta letartóztatásban van a 23 éves tettes, aki feladta magát a rendőrségen, és magánlaksértéssel, gyilkossági kísérlettel gyanúsítják.
Semantha Bunce férje úgy véli, hogy a férfit legalább annyira váratlanul érhette, hogy viszonozták lövését, mint amennyire a feleségét a hirtelen rátörő támadó sokkolta. – Semantha jó kiképzése tette lehetővé, hogy ebben az életveszélyes helyzetben is higgadtan reagáljon – állítja a férje. Rendőrségi források szerint az elkövető és az áldozat nem ismerték egymást, fegyveres rablásról lehetett szó. Semantha Bunce állapotát életveszélyes sérülései ellenére stabilizálták, a kisbaba pedig csodálatos véletlen folytán nem sérült meg.

Forrás: People és WSOC

Hozzászólások