Hallottad már? Naptár anyáknak!

Megteheted, hogy veszel egy közönséges határidőnaplót, vagy beállíthatod magadnak a telefonodat, hogy jelezzen, ha közeledik valamelyik teendőd, találkozód, időpontod. De a kisgyermekes mindennapokban mégis a klasszikus naptár megoldás a legcélravezetőbb. A Cukimami csapata most igazi újdonsággal, anyanaptárral jelentkezett!
A naptár elején található a havi tervező, hogy előre megszervezd a napjaidat! A heti tervező napi lebontásában készült, melynek során odafigyeltek arra, hogy a napokba rendszerességet vihess: 3 részre osztották a napokat: Reggel-Nappal-Este. Minden hónap elején találsz egy kiadásterezőt, hogy tudd mit, mennyiért, mikor…
Inspiráló gondolataikkal próbálnak mozdítani rajtad, ha rád fér egy kis motiváció. Ha már tele a hócipőd, lapozz bele, és találj vissza Önmagadhoz!;)
Ilyeneket találsz benne a gyönyörű dizájnon kívül: havi és tervező, névnapok, 30 napos kihívás anyáknak, csikklista utazáshoz, fejlődés 0-1 éves korig, takarítás lista napi, heti, havi bontásban, kiadás tervező.
Itt rendelheted meg: cukimamik.hu

Hozzászólások