Újszülött kisbabája ébresztette fel a kómából

Arról már olvashattunk a híradásokban nem is egyszer, hogy halottnak hitt újszülött kelt életre annak köszönhetően, hogy édesanyja csupasz mellkasára fektették bőr-bőr kontaktusból, ám a fordítottjára még nem nagyon volt példa – egészen addig, míg Ashley Manus nővérnek eszébe nem jutott egy kétségbeesett, reménytelennek tűnő helyzetben, hogy a közvetlen testkontaktus éltető erejének oda-vissza működnie kellene.

Az Észak-Karolinában, az Egyesült Államokban élő 23 éves Shelly Cawley várandósságát sürgősségi császármetszéssel kellett befejezni. Egy műtét közben keletkező vérrög azonban elzárta fontos artériáit, s emiatt kómába esett. Jeremy, a férje így emlékszik vissza az eseményekre: – Megszületett tökéletesen egészséges kisbabánk, Rylan, ugyanakkor azzal kellett szembesülnöm, hogy a felségemet elvesztettük. Teljesen reménytelennek tűnt a helyzet.
Amikor azonban Asley nővér az anyai ösztönök erejében bízva a kómában fekvő, gépekkel életben tartott anya mellkasára fektette a pici babát, a monitorok szinte azonnal változást mutattak életműködéseiben, s végül tökéletesen helyreállt egészsége.
Kislánya most már egyéves. Shelly arra készül, hogy egyszer majd elmondja neki, hogyan mentette meg az életét.

Az egész történetet ITT OLVASHATOD el.

Hozzászólások