Magyar Dal Napja és gyerekprogramok Tatán

Gyerekeknek szóló koncertekkel és egész napos családi programokkal várják a legkisebbeket és a játékos kedvű felnőtteket szeptember 6-8-ig a tatai Öreg-tó partján megrendezésre kerülő három napos rendezvényre, és a Magyar Dal Napjára.

Az egész napos gyerekprogramok és játszóházak, az igényes koncertek, a hazai és külföldi kézműves sörfőzdék, valamint a kézműves vásár remek évnyitó programot kínálnak az egész család számára.
A rendezvény utolsó napján, szeptember 8-án a fesztivál koronájaként a Magyar Dal Napja kiemelkedő koncertprogramját élvezhetik a látogatók.  A zene szeretete kortalan, így a legkisebbek sem maradnak zenei csemegék nélkül: szombaton 11 órakor a Bogár Muzsika koncerten, vasárnap 11 órától pedig Gryllus Vilmos nyári daloskönyvére mulatozhatnak a családok. A felnőtt közönséget
a Hot Jazz Band, a Mystery Gang Péterfy Bori vendégszereplésével, a Maszkura és a Tücsökraj, a Magashegyi Underground, és a Ladánybene 27 produkciói várják.
Péntektől vasárnapig egész napos programok: századfordulós vidámpark, népi játékok játszótere, lovaglás, fa körhinta, kézműves játszóházak régi mesterségek felelevenítésével és izgalmas látványos kézműves technikák kipróbálásával kínálnak első osztályú kikapcsolódást a családok számára.

Időpont: 2013. szeptember 6-8.
Helyszín: TATA, Öreg-tó körüli sétány, Esterházy-kastély tér

www.magyardalnapja.hu
www.festumrendezveny.hu

Jegyek elővételi kedvezménnyel az ismert jegyirodákban és a www.kuponbanya.hu oldalon kaphatók!

Hozzászólások